News

Zayn Malik en Gigi Hadid zoenen in zijn eerste single Pillow Talk!

De dag is eindelijk hier! Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Zayn Malik uit One Direction stapt, waren we even teleurgesteld. Maar gelukkig maakte de zanger bekend dat hij niet stopt met muziek, maar dat hij aan een solocarrière begint. Zayn heeft er geen gras over laten groeien en is meteen de studio ingedoken. Nu kunnen we ein-de-lijk horen waar hij al die tijd mee bezig is geweest. Dit is de nieuwe sound van Zayn enne… de videoclip is HOT! Bereid je voor op een steamy zoenpartij tussen Zayn en Gigi Hadid… 

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het zover! Zayns allereerste single is gelanceerd. Het nummer heet Pillow Talk en het is ook de introductie van zijn nieuwe sound. Zoals hij in meerdere interviews had aangegeven was de muziek van One Direction niet echt ‘zijn ding’, dus het was even spannend wat zijn smaak dan wél zou zijn. Nu weten we dat de zanger de R&B-kant op gaat, hoewel we ook nog een beetje pop terughoren. 

Bij een nieuwe single hoort ook een videoclip en wát voor één! Gigi Hadid – zijn rumored girlfriend – heeft de hoofdrol in de video. Het is een prachtige artistieke clip geworden, met genoeg spannende momenten. Het gaat er namelijk niet rustig aan toe in de video! Zayn en Gigi hebben een uitgebreide zoenpartij in de clip… Wat vind jij ervan? Kijk en oordeel zelf!

Watch on YouTube

In other news: in een radio-interview met Beats 1 heeft Zayn aangegeven dat hij ‘goede vrienden’ met Gigi is. Betekent dit dat ze helemaal geen stel zijn? Mmm, we vinden het maar een vreemd verhaal. Wat ons betreft is een steamy zoenpartij niet iets wat je met een goede vriend doet…

Wat vind jij van Zayns muziek: smaakt het naar meer of moet hij terug in One Direction? Denk jij dat Zayn en Gigi een stel zijn?

Bron, bron