News

Deze uitspraak van Zayn Malik over One Direction ga je niet leuk vinden

Inmiddels zijn we er wel aan gewend dat Zayn Malik niet meer in One Direction zit. De overige heren hebben bewezen dat ze ook leuke nummers kunnen maken zonder hem en stiekem kunnen we niet wachten op de muziek die Zayn gaat uitbrengen. Toch achtervolgt zijn One Direction-verleden hem nog steeds. In een radio-interview deed hij een onthullende uitspraak over de boyband. Neee Zayn, waarom?!

Nog één nachtje slapen en dan is het zover! Zayn brengt zijn eerste single ‘Pillowtalk’ uit. Maar voor de release is hij langsgegaan bij de studio van Beats 1 Radio voor een interview. De zanger praatte natuurlijk over zijn solocarrière en zijn nieuwe single, maar One Direction kwam ook uitgebreid aan bod. En wat hij te zeggen had over de boyband is niet zo positief…

Zayn onthult dat hij eigenlijk helemaal nooit in One Direction wilde zitten! “Ik denk dat ik er vanaf jaar één al uit wilde stappen”, vertelt de zanger aan radio-dj Zane Lowe. “Ik wilde eigenlijk nooit in in de band, ik heb het alleen gedaan omdat de kans er was”. Zayn vertelt dat hij wist dat de groep niks voor hem was toen hij het gevoel kreeg dat hij niks kon inbrengen. “Ik kon mijn mening niet geven omdat we aan een bepaald beeld moesten voldoen. En daar pasten mijn ideeën niet bij.”

De zanger vertelt dat de andere bandleden hun best hebben gedaan om hem tevreden te stellen. Zayn bleef naast de band zijn eigen muziek schrijven en de jongens stelden voor om er iets mee te doen. “Ik denk dat de jongens wel wisten dat One Direction qua muziek niet mijn ding is”. Toen Zayn aan Harry, Liam, Louis en Niall vertelde dat hij ermee wilde stoppen, hebben ze geprobeerd om hem van gedachten te veranderen. “Maar ik had mijn beslissing al genomen”.

Had jij gedacht dat Zayn nooit in One Direction wilde zitten? Of had je dat wel door?

Bron