Beauty

Zou jij deze MAC lipstick dragen?

Op de Girlscene redactie zijn we gek op MAC lipstick! Stiekem hebben we allemaal een lade vol met onze favorieten… Wat zo fijn is aan MAC lipstick is dat er zoveel verschillende kleuren én finishes zijn, waardoor je eigenlijk altijd de juiste lipstick voor de iedere gelegenheid kunt vinden. Zo ontvingen we onlangs ook een MAC lipstick en de grote vraag is: zou jij ‘m dragen?

Kan een meisje ooit genoeg MAC lipstick hebben? 😉 Uh, het antwoord is natuurlijk ja, maar het is zo verleidelijk om zo nu en dan naar de MAC store of MAC counter te gaan om een nieuwe kleur uit te zoeken. Gelukkig hebben we het op de Girlscene redactie helemaal goed, want hoewel we kleuren zoals Faux en Patisserie zelf hebben gekocht krijgen we soms ook een pakje met nieuwe MAC lipstick kleuren opgestuurd om te reviewen. En zo kregen we onlangs weer post van MAC!

MAC lipstick in de kleur All I Want

In het pakketje zat onder andere de MAC lipstick in de kleur All I Want die hoort bij de Mariah Carey collectie. We hadden nooit zo’n bijzondere kleur gezien! Of wat zeggen we, het lijkt wel een highlighter. De kleur is namelijk een frosted champagne shimmer wat vrij ongewoon is voor een (MAC) lipstick. De kleur is op dit moment niet verkrijgbaar, maar we willen het wel graag met je delen.


MAC lipstick in All I Want

Eerlijk is eerlijk, bij mij – Renée – staat deze MAC lipstick niet fantastisch, maar zou het niet een mooie highlighter zijn als je naar de swatch kijkt?! Het lijkt wel op de it-highlighter van het moment, Becca in Champagne Pop, maar dan in de vorm van een lipstick. All I Want oogt niet heel mooi op een bleke huid, maar waarschijnlijk staat zo’n gouden champagne tint wel heel mooi als je het licht aanbrengt op een donkere huid. Of misschien over een andere lipkleur als highlight!

Deze MAC lipstick moet je wel een paar keer over elkaar aanbrengen om het dekkend te krijgen, maar je kunt het ook bij één laagje houden voor wat gouden glans. De kleur blijft niet langer of korter zitten dan de gemiddelde MAC lipstick.

Een MAC lipstick kost €19,50.

Wat vind jij van de MAC lipstick in de kleur All I Want? Ken jij een lipstick die op deze kleur lijkt? 

Must reads 👀