Lifestyle

Horoscoop februari 2020: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand februari jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram 
Je zit in een rustige periode. Er gebeuren geen grote rampen en er zijn geen flinke verrassingen. Alles gaat zijn gangetje. Prima, maar let erop dat je niet in een sleur raakt. Houd het spannend voor jezelf. Doe eens iets uit je comfortzone. Schrijf je in voor streetdance, knoop een gesprek aan met die leuke jongen in de supermarkt. Doe iets wat je nieuwe energie geeft. Het is toch ook niet leuk om alleen maar op de bank te hangen?

Schorpioen
Het is februari, wat betekent dat het bijna tijd is voor de dag van de liefde. Deze maand mag jij je weleens laten gaan! Je bent meestal voorzichtig en gereserveerd, maar het kan geen kwaad om af en toe de remmen los te gooien. Experimenteer in bed, heis jezelf eens in een sexy pakje... Alles om jouw liefje blij te maken! En als jouw liefje blij is, ben jij dat natuurlijk ook ;-). En bovendien: geen remmen kunnen je een heel bevrijdend gevoel geven.

Tweelingen
Hartjes, rozen, chocola... Woohooo, het is de maand van de liefde! Jij bent dol op Valentijnsdag en het kan je niet cheesy genoeg zijn. Je hoopt op een brief van een geheime aanbidder of een waanzinnige romantische verrassing van je lover. Kijk uit dat je niet te hoge verwachtingen hebt, anders ben je alleen maar teleurgesteld. Pas op dat je jouw vriendinenn niet verwaarloost - vooral niet degenen die single zijn!

Kreeft 
Valentijnsdag: de een kijkt er naar uit, de ander verafschuwt het. Wat als iedereen om je heen leuke dingen doet en krijgt, en jouw lover met een suf cadeau aankomt? Of erger nog: helemaal niks? Focus je niet teveel op Valentijnsdag, Het is maar één dag in het jaar. Er zijn nog genoeg dagen voor romantische verrassingen en knappe mannen die je spontaan tegen het lijf loopt.

Leeuw
Leeuw, zorg goed voor jezelf! Qua gezondheid zou je weleens zuiniger op jezelf kunnen zijn. Behandel je lichaam als een tempel, stop het niet vol met troep. En als je merkt dat het je allemaal te veel wordt, neem dan rust en ga niet als een kip zonder kop door. Maak verstandige keuzes en je zal ineens geen last meer hebben van irritante kwaaltjes. Gelukkig is het een goede maand voor de liefde. Verliefd? Je bent doller dan ooit op jouw geliefde, je zou het liefst de hele tijd bij hem of haar willen zijn. Single? Jouw tijd komt nog wel.

Weegschaal
Overal zie je kleffe stelletjes en op social media word je doodgegooid met zoetsappige berichten. Je hebt niks met Valentijnsdag en kijkt er zelfs een beetje tegenop, vooral als je single bent. Voor jou geen teddyberen en repen chocola. Maar, je zou weleens flink verrast kunnen worden dit jaar! Als single gebeurt er wellicht nog iets spannends. Ben je bezet? Doe dan iets meer je best dan je normaal zou doen, daar zal je in je relatie voor beloond worden.

Stier
Als Stier vind je het niet fijn om risico's te nemen, maar je bent ook gevoelig voor een sleur. Daarom is het belangrijk dat je jezelf uit blijft dagen. Het is veilig om voor de makkelijke weg te kiezen, maar je schiet er ook niks mee op. Stel je meer open voor onbekende dingen. Sla een andere richting in, ook al vind je dat doodeng. Valentijnsdag zou jou weleens aangenaam kunnen verrassen...

Maagd 
Je weet precies wat je wilt en bent niet bang om dat te laten merken. Het is goed dat je duidelijk kan maken wat jouw wensen zijn, maar je moet oppassen dat het niet te agressief overkomt. Ook met Valentijnsdag is dit belangrijk. Maak er een leuke dag van en doe iets wat jullie allebei leuk vinden. Single? Jouw valkuil is dat je te kieskeurig bent. Niemand is perfect, jouw toekomstige vrien(in) ook niet.

Vissen
Valentijnsdag is geen dag waar jij veel waarde aan hecht. Maar misschien zou je dat dit jaar wel moeten doen. En dan bedoelen we niet dat je een ander in de watten moet leggen, maar jezelf! Ja Vissen, jij mag wel wat liever voor jezelf zijn. Sta even stil waarom jij zo geweldig bent (want dat ben je!) en plan een dag in waarop je dingen doet die je écht heel leuk vindt. Zin om in bed te liggen met Gossip Girl en drie repen chocola? Doe dat dan. En zet je telefoon op stil, want het is me-time!

Waterman
Helaas moet je ook knopen doorhakken in het leven. En daar heb jij soms wel moeite mee! Laat jezelf niets aanpraten, focus je op jouw eigen wensen. Als je de beslissing uiteindelijk genomen hebt, ga er dan helemaal voor. Je zal er geen spijt van krijgen! Op Valentijnsdag zal er niets extreems gebeuren. Het is een leuk excuus om met je lover uit eten te gaan of in bed te liggen met Ben & Jerry's.

Steenbok 
Je bent een echte lieverd en denkt altijd aan de mensen om je heen. Hierbij vergeet je jezelf weleens. Je vindt het moeilijk om je eigen grenzen aan te geven en duidelijk te maken wat jij wilt. Stel je deze maand niet te passief op. Het is niet de bedoeling dat je dingen tegen je zin in doet. Maak een feest van Valentijn, of je nou bezet bent of niet. Koop een fles wijn en chocola... beter kan niet, toch?

Boogschutter
Jouw agenda is redelijk vol deze maand. Je hebt veel sociale verplichtingen. Hoewel je er veel energie van krijgt, wordt het je ook weleens te veel. Het is oké om soms aan de bel te trekken. Jij hebt ook tijd voor jezelf nodig. Benader Valentijnsdag met een positieve houding. Dit maakt je sowieso aantrekkelijker, dus wie weet wat er kan gebeuren!

Beeld: thinkstockphotos

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook