News

Meisje wordt gepest omdat ze op Taylor Swift lijkt

Je zou denken dat het hartstikke leuk is als je op één van de grootste popsterren van het moment lijkt, maar niets blijkt minder waar voor de Amerikaanse Keitra Jane. Sterker nog, omdat ze bijna precies dezelfde looks als Taylor heeft wordt ze gepest. Belachelijk. Keer op keer dealt ze met heel gemene reacties. Tot nu. Keitra vecht terug.

Keitra ziet eruit als een prachtige jonge vrouw die toevallig erg op Taylor Swift lijkt. Hé, er zijn ergere dingen in de wereld. Of niet…? Keitra wordt continu verward met Taylor. Overal vragen mensen om een foto met haar. Of ze nu aan het winkelen is of op vakantie gaat met haar familie: iedereen wil met de Taylor Swift dubbelganger op de foto. Maar er is een keerzijde, want Keitra krijgt enorm veel gemene reacties om haar looks. Hoe gemeen is dat?!

 

Met zo’n uiterlijk blijf je natuurlijk niet lang onopgemerkt en Keitra werd vanzelf steeds bekender. Helaas betekent dat anno 2016 ook dat je te maken krijgt met mensen die vervelende reacties achterlaten onder je foto’s op social media. Het helpt ook niet echt mee dat Keitra’s vrienden screenshots sturen van de afschuwelijke reacties die mensen achterlaten. Zo zeggen mensen dat Keitra net Taylor is maar dan met grotere borsten en iemand durfde zelfs te zeggen dat Keitra de dikke versie van Taylor is. Geloof ons, dat is niet leuk om te horen en al helemaal niet aangezien Keitra een eetprobleem had… Ze vond het tijd om er iets van te zeggen.
 

Keitra schrijft onder andere dat internet pesten bijdraagt aan eetstoornissen en dat mensen moeten begrijpen dat ze bij het achterlaten van een reactie schrijven aan een echt persoon, geen muur. Iedere dag worden er ontzettend veel slechte reacties achterlaten onder posts van échte mensen. Keitra wil mensen aansporen om juist hun woorden te gebruiken om positiviteit te promoten en niet deze haat. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen!

Wat vind jij ervan dat dit meisje gepest wordt omdat ze op Taylor Swift lijkt?

Bron

Must reads 👀