News

Oeps: de eerste foto van Louis Tomlinson’s baby is uitgelekt

Vorige week werd de wereld verblijd met het nieuws dat Louis Tomlinson vader is geworden! Op Twitter liet hij weten dat zijn zoon geboren is en dat hij hartstikke blij is. Maar toen kwam de nachtmerrie van iedere bekende persoon uit: er lekte een foto van zijn zoon uit terwijl hij dat waarschijnlijk niet wilde. De foto is verwijderd, maar het internet was sneller en er is iemand die de foto heeft opgeslagen. Kijk maar mee.

Vorige week schreven we nog over de geboorte van de zoon van Louis Tomlinson en Briana Jungwirth. En dat terwijl zes maanden geleden Girlscene lezeressen nog moeilijk vonden om het nieuws te geloven. Gelukkig is de zoon van Louis gezond en wel op de wereld gekomen en toen was het wachten geblazen… Hoe gaan Louis en Briana hun zoon noemen? Hoe ziet de baby eruit? Soms gaat daar wat tijd overheen, maar dit keer duurde het niet lang voordat de naam én een foto uitlekte.

Schijnbaar heeft een familielid een foto van de baby gemaakt. Dat is verder prima, maar wat waarschijnlijk niet de bedoeling was is dat de foto op Instagram zou komen. Iedereen sprong er uiteraard op en voordat de foto verwijderd was waren er natuurlijk al mensen die de foto hadden opgeslagen. Oeps. Niet alleen lekte de foto uit, ook gaan er geruchten dat Louis en Briana hun kind Sydney Rain hebben genoemd. Het is nog niet bekend wat de achternaam van de baby wordt en de naam is nog niet bevestigd, maar waar rook is, is vuur.


Ah, is het niet een cutie?! De vraag is alleen of dit écht de baby is van Louis en Briana of dat iemand een grapje uithaalt.

Wat vind jij ervan dat iemand de foto heeft gelekt?

Bron en bron

Must reads 👀