Beauty

De favoriete drogisterij beautyproducten van visagisten

Als een visagist zegt dat een beautyproduct goed is, dan is het waarschijnlijk ook goed. Op de mening van een visagist kun je vertrouwen! Maar we hoeven je vast niet te vertellen dat visagisten vaak high-end producten gebruiken… Gelukkig weet Girlscene dat sommige visagisten ook producten uit de drogisterij gebruiken. Die producten zetten we in dit artikel op een rijtje!

Heel leuk als visagisten zweren bij een foundation van MAC en een highlighter van Dior, maar niet iedereen heeft daar het budget voor. Hoe prachtig de producten ook zijn. Des te leuker is het om te weten wat de favoriete betaalbare producten van visagisten zijn. Let’s find out…

Nikkie Tutorials
Nikkie ken je misschien van haar YouTube-filmpjes, maar daarnaast is ze in het dagelijks leven ook visagist. Als je regelmatig haar video’s bekijkt weet je vast wel dat ze een aftershave balsem van Nivea gebruikt. Volgens haar is dit de ideale primer onder make-up. Dat willen wij weleens proberen!

Monika Blunder
Misschien gaat er geen belletje rinkelen als we de naam Monika Blunder noemen, maar dat betekent niet dat ze geen goede clientèle heeft. Zo mag ze onder andere het gezicht van Rosie Huntington Whiteley opmaken… Hoe cool is dat?! Op celebs zoals Rosie gebruikt Monika graag de Revlon ColorBurst Balms en de perfecte nude kleur van Rosie en Behati Prinsloo is de kleur Ingenue. Enne… Ben je fan van cream oogschaduw? Dan moet je volgens Monika echt de Maybelline Color Tattoos proberen!

Pati Dubroff
Dankzij visagist Pati Dubroff weten we welke mascara Miley Cyrus gebruikt. Of in ieder geval, als Pati haar opmaakt. Ze zweert namelijk bij de L’Oréal False Lash Wing mascara om je wimpers te liften en volume te geven. Die kan dus meteen op je wishlist. Verder schijnt de Burt’s Bees lippenbalsem ook een goed product te zijn. 

 

Fabiola
Als het aan visagist Fabiola ligt gebruikt ze qua drogisterij mascara’s alleen de L’Oréal Voluminous voor Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale. De formule van de mascara is heel zwart en het separeert je wimper terwijl ze tegelijkertijd voller worden. Dat klinkt als een droom mascara! Daarnaast is Fabiola erg te spreken over Maybelline’s Master Graphic eyeliner.

 

Mélanie Inglessis
Niet alleen YouTubers zijn fan van de Rimmel ScandalEyes Eyeshadow sticks, ook in de visagiewereld worden ze gebruikt. Visagist Mélanie vindt de sticks ideaal voor haar klanten Olivia Wilde en Kate Hudson. Volgens haar is deze oogschaduw makkelijk in gebruik én blijft het goed zitten. Precies wat je ervan verwacht dus.

Nick Barose
Visagist Nick Barose kan één drogisterij poeder van harte aanraden. Volgens hem is de Rimmel Stay Matte poeder namelijk perfect. Het houdt de huid mat zonder dat je make-up er cakey uit gaat zien. We like. Girlscene’s Renée gebruikt ‘m ook, net als veel YouTubers! Daarnaast is Nick ook enthousiast over de Brow Artist Plumper van L’Oréal.

 

Tamah Krinsky
Tamah Krinsky doet onder andere de make-up van Alexa Chung, dus we zijn erg benieuwd wat haar favorieten zijn. Zij zweert bijvoorbeeld bij NYX! Qua eyeliner gebruikt ze NYX The Curve en als ze een oogschaduw nodig heeft pakt ze een rose gouden kleur van de NYX Baked Shadows.

Lisa Eldridge
Als je een beetje bekend bent met de beautywereld dan ken je Lisa Eldridge wel. Ze heeft een heel goed YouTubekanaal en daarnaast is ze een gerespecteerde visagist. Zo maakt Lisa ongeveer iedere celebrity ter wereld op. Van Kate Winslet tot Kendall Jenner! Lisa is onder andere fan van Max Factor False Lash Effect mascara en Bourjois foundations.

 

Wat zijn jouw favoriete drogisterij beautyproducten?

Bron en bron

Must reads 👀