Fashion

DIY: ballerina's met kraaltjes

Girlscene bezoeker Linda besloot haar oude versleten ballerina’s op te leuken met kraaltjes. En het resultaat is geweldig!

Linda: “Ik heb zo veel schoenen, dat ik dacht: ik ga eens wat opruimen en weggooien. Oude schoenen die helemaal lelijk zijn geworden met uitgaan mogen wel een keer weg. En het is een goede reden om weer nieuwe te kopen! Toen ik dit aan het doen was kwam ik zwarte oude schoenen tegen; hele simpele zwarte suède ballerina's.

Ik heb een zwarte suède spray gepakt en ik heb ze weer mooi zwart gespoten. Ze zagen er op zich nog wel aardig uit, alleen zaten er beschadigde plekken op. Ik besloot om naar de hobbywinkel te gaan en te kijken voor een oplossing. Ik vind het namelijk superleuk om oude dingen nieuw te maken, net iets origineler dan de rest. Wat ik wilde, vond ik meteen toen ik binnenkwam: mooie zilveren kraaltjes. Met een klosjes vissersdraad heb ik ze er stuk voor stuk opgenaaid. Het resultaat is heel mooi geworden en ik heb er allemaal leuke opmerkingen over gekregen. Ik heb de schoentjes ook in het bruin en daar ben ik nu mee bezig om er pareltjes op te naaien.

Ja, ik heb het helemaal te pakken… Maar dit is ook een tip voor iedereen! Iedereen heeft wel oude schoenen in de kast staan waar leuke strikjes op kunnen of mooie steentjes. Be crea bea!”

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved