News

OMG: Dit doet je smartphone met je vingers

Er heerst paniek op het internet. Niet zo gek, want mensen plaatsen schokkende foto’s op social media. Wat blijkt? Het gebruik van je smartphone is misschien wel slechter voor je dan we denken. We zitten bewust en onbewust uren op Instagram, Facebook en WhatsApp én dat is precies wat het volgende veroorzaakt. Kijk snel verder om te zien wat dit met je doet…

Voordat er reacties over paniek zaaien worden achtergelaten: dit is belangrijke informatie om te delen. Niet om iemand bang te maken, maar om iedereen – inclusief de Girlscene redactie zelf – te vertellen wat een telefoon mogelijk met je handen doet. Mogelijk ja, want bij de volgende afbeeldingen is het niet zeker of alleen de telefoon verantwoordelijk is voor de beelden.

Onder #deformations spotten we onder andere handen van mensen met scheve vingers. Vingers die volgens hen scheef zijn door het overmatig gebruiken van hun smartphone… De mensen die foto’s en tweets plaatsen doen er lollig over, maar dit is natuurlijk wel een serieuze zaak. Telefoons worden groter en misschien zijn we meer online dan ooit tevoren wat mogelijk dus een soort van blessure oplevert. Als het overmatig gebruik van je telefoon écht deze scheve vingers veroorzaakt is het belangrijk dat we bewust worden van het feit dat je telefoon dit dus aanricht. Met andere woorden, we moeten onze telefoon minder gebruiken. 

Kijk maar mee naar een paar foto’s…

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

De grote vraag is waarom dit nu pas in het nieuws komt, aangezien er al tijden tweets en foto’s rondgaan van dit zorgwekkende fenomeen. Anyway, wij leggen onze telefoon nu wel wat vaker aan de kant!

Wat vind jij hiervan? Denk je dat vingers echt buigen door overmatig gebruik van je telefoon?

Bron