Celebs

Rockster David Bowie overleden

Helaas hebben we niet zo’n vrolijk nieuws op de maandagochtend… De muzieklegende David Bowie is overleden. De zanger is 69 jaar oud geworden. Voor de familie van David Bowie was het niet geheel onverwacht, maar voor de buitenwereld zeker wel. David Bowie is een erg grote naam in de muziekwereld en heeft een duidelijke stempel achtergelaten en zal nooit vergeten worden. 

De Brit is overleden aan de ziekte kanker, waaraan hij al zo’n anderhalf jaar leed. Zijn familie was bij hem toen hij stierf. Hij was getrouwd en had twee kinderen. 

De zanger is bekend door zijn megahits als Space Oddity, Ziggy Stardust, Under Pressure en Fame. Hij behaalde in Nederland vijf keer een nummer 1-hit. Verrassend is dat hij vorige week nog zijn nieuwste album Blackstar heeft uitgebracht, ter ere van zijn 69e verjaardag. Heel mooi dat David dat nog heeft kunnen het doen voordat hij de strijd tegen kanker heeft moeten opgeven. 

Watch on YouTube

Op dit moment is er in het Groninger Museum een speciale David Bowie voorstelling. Door het overlijden van de ster wordt er waarschijnlijk een speciale tribute aan de voorstelling toegevoegd. Tot en met 13 maart kun je de voorstelling bezoeken. Als je de ster interessant vindt is het zeker de moeite waard om de voorstelling te bezoeken. Er zijn meer dan 300 objecten uit het persoonlijk archief van de zanger te vinden. 
 

We wensen de familie en nabestaanden van David Bowie heel veel sterkte.

Rust zacht David Bowie. 

Must reads 👀