News

Gossip Girl(scene) week 2

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus cancelt optreden voor Liam Hemsworth, slecht nieuws voor Girls fans, deze sterren zijn verloofd, Gigi Hadid en Zayn Malik zetten de volgende stap in hun relatie en Justin Bieber vertelt over zijn fling met Kourtney Kardashian én of het ooit nog iets wordt met Selena Gomez.

De hele wereld heeft het nu over Justin Bieber en Hailey Baldwin, maar een paar weken geleden was de wereld nog in de ban van Justins fling met Kourtney Kardashian. Toen wij dit gerucht voor het eerst hoorden waren we op z’n zachtst gezegd verbaasd. Het leek om een onbenullig gerucht te gaan, maar nu heeft Justin toch iets over de fling losgelaten. Toen hem gevraagd werd naar Kourtney in het radioprogramma The Bert Show antwoordde hij: “Ik ben gebruikt man. Wat kan ik erover zeggen?” De interviewer probeerde nog meer details los te krijgen, maar Justin wilde niet meer vertellen. Hij vertelde er nog wel bij dat er no hard feelings zijn: “Nee, ze is fantastisch. Ik ken die familie al jaren”.

Justin had ook nog wat te zeggen over Selena Gomez. Helaas voor alle Jelena fans, maar de zanger zegt toch echt dat het voorbij is. “Toen het net uitging dachten we dat we in de toekomst wel weer bij elkaar konden komen. Maar we zijn inmiddels zo veranderd, we zijn uit elkaar gegroeid”, aldus Justin. NEEE! We denken dat we toch maar moeten wennen aan Justin en Hailey…

Hoera, Girls komt weer bijna op de buis! Eindelijk kunnen we weer bijna genieten van de awkward situaties waarin Hannah, Shoshanna, Jessa en Marnie belanden. Geniet er maar extra van, want deze week is bekend geworden dat Girls gaat stoppen! De serie krijgt nog een seizoen in 2017, maar dan is de koek toch echt op. Laten we hopen dat Lena Dunham met een nieuwe serie komt?

Aca-awesome! Twee sterren uit Pitch Perfect zijn verloofd. Skylar Astin is op zijn knieën gegaan voor Anna Camp en zij heeft volmondig ja gezegd. We hopen op een bruiloft met de hele Pitch Pefect cast, gevuld met muzikale romantische optredens. En dat wij de beelden mogen zien ;-).

Als je er nog aan twijfelde dat Zayn Malik en Gigi Hadid een stel zijn, dan heeft deze foto het wel voor je bevestigd. Gigi plaatste een steamy foto van haar knappe vriendje op Instagram. Je ziet zijn hoofd misschien niet, maar er is geen twijfel over mogelijk dat het Zayn is. Kijk maar naar de tatoeages! Volgens de laatste roddels is de relatie nog serieuzer dan we denken, het stel zou samen op jacht zijn naar een huis in New York. OMG, dat gaat best snel! Het is echter nog niet helemaal duidelijk of ze samen een huis willen kopen, of dat het voor één van de twee is. To be continued…

Het lijkt toch echt back on te zijn tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth. De twee hebben niet alleen samen Oud en Nieuw gevierd met de familie van Liam, maar nu heeft Miley zelfs een optreden afgezegd om bij haar liefje te kunnen zijn! Miley zou een liedje zingen over homorechten tijdens een feestje in Amerika. De zangeres verscheen niet op het feestje, maar werd door paparazzi in Australië gespot. Wat ze daar precies deed is niet bekend, maar één ding is zeker: ze is nog met Liam.

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron