Het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars staat op deze datum op Netflix

Films & Series door Emma

We kijken er al weken reikhalzend naar uit en nu zit het lange wachten er eindelijk bijna op. Dat de eerste aflevering van Pretty Little Liars seizoen 6B op 12 januari wordt uitgezonden in Amerika wisten we al, maar er is nu ook een Nederlandse uitzenddatum bekend geworden! Pak je agenda er maar bij, op deze datum staat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Netflix. 

Picture this: je zit op de bank met een zacht dekentje en hebt een warme kop thee en je lievelingskoekjes binnen handbereik. Je drukt op play en de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars speelt zich af. Dat is een perfect plaatje, of niet? Nog heel even wachten en dan wordt dit werkelijkheid!

Netflix heeft aangekondigd dat de eerste aflevering van het nieuwste seizoen op dinsdag 19 januari online staat. Slechts een week later dan in Amerika! Eindelijk weten we wanneer we Pretty Little Liars in topkwaliteit en met ondertiteling kunnen bekijken. 

Het belooft een super spannende tweede helft te worden, want alles is anders. De serie maakt een tijdsprong van vijf jaar. De vriendinnen zijn hun eigen weg gegaan, maar doordat Allison in de problemen is worden ze weer herenigd in Rosewood. Dat -A achter slot en grendel zit zegt overigens helemaal niks... 

Bekijk hier de eerste beelden van Pretty Little Liars seizoen 6B!

Kun jij ook niet wachten tot Pretty Little Liars weer begint?