Lifestyle

6 producten die je goede voornemens waarmaken

Hallo 2016! Nieuw jaar, nieuwe kansen. Betekent dit jaar voor jou een nieuw begin inclusief de nodige voornemens? Mooi, want Girlscene weet namelijk hoe jij je goede voornemens kunt waarmaken! Zie deze zes producten als een steuntje in de rug om net iets beter te gaan leven. Nu kun je echt niet meer je goede voornemens in de prullenbak gooien.

Heb jij bijvoorbeeld als goede voornemens om echt niet meer met make-up te slapen? Minder plastic te gebruiken? Meer te sporten? No worries, Girlscene helpt je een handje. Met de producten uit de nieuwste Healthbox lukt het nog beter om je goede voornemens vol te houden.


In de Healthbox van deze maand vind je de volgende producten:
– Cattier-Paris kalmerende lotion 
– Sportbay fitness loopbanden set
– Orthica multi energie
– Re-Sack herbruikbare groente- & fruitzakjes
– Artis vitality drink
– Body & Fit shake & smoothie mix


Cattier-Paris kalmerende lotion – €11,17
Wil je beter voor je huid zorgen door niet iedere avond met make-up op te slapen? Mooi, want deze lotion helpt je dan. Deze verfrissende en kalmerende lotion van Cattier gebruik je als laatste stap van het reinigen. Daarna je crème aanbrengen en je bent klaar!


Sportbay fitness loopbanden set – €10,90
Wil je wel wat spieren kweken maar heb je geen zin om steeds de sportschool in te duiken? Dan heb je deze set nodig. Hiermee train je armen, benen, schouders en heupen en je hebt slechts één bandje nodig. De ene is net iets dikker dan de ander, waardoor je wat zwaarder kunt trainen als je geen beginner meer bent.


Orthica multi energie – €15,50
Naast goed eten kunnen multivitaminen je gezondheid ondersteunen en mede daarom vind je iedere maand voedingssupplementen van Orthica in de Healthbox. Deze maand krijg je multi energie ter ondersteuning van je energieniveau. 


Re-Sack herbruikbare groente- & fruitzakjes – €9,95
Tegenwoordig betaal je voor een plastic tasje, maar weet je wat nog beter is om bewust te leven? Door een herbruikbare zak te gebruiken. Met deze zak kun je je groenten en fruit meenemen vanuit de supermarkt. Handig!


Artis vitality drink – €0,40
Is het jouw goede voornemen om minder frisdrank te drinken? Dan is dit vitality drankje van Artis ideaal. Er zit geen suiker in (hoera!), maar smaakt niet zo ‘saai’ als normaal water. Het is namelijk gezuiverd bronwater dat samengesmolten is met kruiden en fruit. Hmmmmm.


Body & Fit shake & smoothie mix – €4,90
Tot slot nog iets lekkers. Deze mix met amandel, moerbei en chia is verantwoord om te gebruiken in je smoothie, groenteshake, kwark of yoghurt. PS: je kunt het ook toevoegen aan je havermout ‘s ochtends voor extra vulling.

Wat vind jij van de Healthbox van deze maand?