News

Jij vouwt T-shirts al je hele leven verkeerd op

Serieus… Is er iets vervelender in de wereld dan je kleding opvouwen en dan T-shirts in het bijzonder? Op de één of andere manier is het keer op keer lastig om een T-shirt strak op te vouwen en is het oh zo verleidelijk om je kleding gewoon maar in de kast te proppen. Maar is er is nieuws: Marie Kondo bewijst dat je je hele leven al je T-shirts verkeerd opvouwt en laat zien hoe het wél moet.

Is jouw motto ‘ain’t nobody got time for that’ als het om het opvouwen van je kleding en T-shirts gaat? Geloof ons, stiekem doen veel mensen het hartstikke verkeerd, net als een paar mensen op de Girlscene redactie. Niet dat het super erg is, maar efficient is het niet en bovendien kan je veel meer in je kast kwijt als je T-shirts op de goede manier opvouwt… 😉 Schakel je het liefst de hulp van je moeder in? Check dan snel deze video van Marie Kondo, want zij laat zien hoe je perfect een T-shirt opvouwt. Waarom is dit iedereen niet eerder geleerd?


Hoe kan het dat een T-shirt opvouwen bij Marie Kondo er zó makkelijk uitziet? Waarschijnlijk omdat ze dit al minstens 1000 keer heeft gedaan. Hoe dan ook, Marie zegt dat je altijd van een rechthoek moet uitgaan als je een T-shirt opvouwt. Je brengt beide kanten richting het midden, vouwt de mouw om en dan komt nu het punt waar veel mensen fout gaan… Je hoort het volgens Marie twee keer om te vouwen zodat je die felbegeerde rechthoekige vorm krijgt. Got it.

Wat vind jij van deze manier van een T-shirt opvouwen?

Must reads 👀