Lifestyle

Deze Girlscene lezeres laat zien met welke krultang je de beste krullen maakt!

Weet je nog dat Girlscene’s Renée demonstreerde hoe je de nieuwe coole krultang van Philips gebruikt? In deze video kon je zien hoe de Philips ProCare Auto Curler werkt en hoe je in een handomdraai krullen maakt. Super handig! Tegelijkertijd was er ook een contest gaande waarin we op zoek gingen naar het gezicht van de campagne. Die hebben we inmiddels gevonden, dus lees snel verder want het resultaat is heel mooi geworden.

Een maand geleden was Girlscene op zoek naar het gezicht van de Girlscene x Philips campagne! Maar wie is de winnaar? Na een spannende stemronde (de nummer 2 was 7 stemmen verwijderd van de nummer 1) werd Ecem als winnaar uitgeroepen met 41% van de stemmen. Dus wat betekent dat? Ecem kwam naar Amsterdam voor een opnamedag in Hotel de Hallen. Dat was niet alleen heel gezellig, maar ook productief! We maakten een tutorial voor Girlscene’s YouTube-kanaal én schoten foto’s voor de banner waarop Ecem gaat prijken. Ecem laat zien hoe je makkelijk zelf krullen maakt met de nieuwste Philips krultang en het resultaat mag er wezen.

Maar hoe ziet het eindresultaat eruit? We kunnen in ieder geval niet wachten om de video te laten zien. Hoe mooi is Ecem’s haar geworden?! Bekijk snel de video:

Watch on YouTube

Bedankt Ecem! 

Meer weten over de krultang? Klik dan hier.

Wat vind jij van de Philips ProCare Auto Curler? Wil jij ‘m testen?

*Dit is een advertorial

Must reads 👀