News

Kylie Jenner stopt met social media

Eén celebrity die gevolgd wordt op social media door de hele Girlscene redactie is ongetwijfeld Kylie Jenner. De jongste zus van de Kardashian-Jenner clan blijft haar volgers interesseren en we moeten toegeven dat we maar al te graag naar haar foto’s op Instagram kijken. Maar wat horen we nu…? Kylie Jenner zegt dat ze wil stoppen met social media. NOOOOO!

Stop de persen! Kylie… Wat zeg je nu? In haar interview met ELLE – waarvoor ze ook prachtige foto’s schoot – biecht Kylie op dat ze niet voor altijd actief blijft op social media. Om een lang verhaal kort te maken: Kylie stopt met social media zodra ze moeder wordt in tegenstelling tot haar twee zussen Kim en Kourtney. In ieder geval, dat is hoe ze op dit moment over social media denkt.
 

“Zodra ik een kind krijg ben ik niet meer [actief] op Instagram. Waarschijnlijk verwijder ik mijn account en ik weet niet… Ga ik door met mijn leven,” aldus Kylie. En dat terwijl Kylie inmiddels 47 miljoen volgers heeft en iedere dag steeds groter wordt. Sterker nog, waarschijnlijk verdient ze ook de nodige dollars met bepaalde Instagram foto’s en sprokkelt ze een biljoen likes in één jaar bij elkaar. Dat maakt Kylie misschien wel de populairste Kardashian-Jenner op social media en daarom is het misschien juist zo verrassend dat Kylie degene is die wil stoppen met Instagram en haar andere social media kanalen.
 

We vinden het een grote uitspraak en hoewel we aan de ene kant haar keuze hartstikke goed begrijpen zouden we Kylie stiekem wel een beetje missen op social media.

Wat vind jij ervan dat Kylie Jenner wil stoppen met social media zodra ze moeder wordt?

Bron

Must reads 👀