News

Gossip Girl(scene) week 1

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kendall Jenner was opgenomen in het ziekenhuis wegens oververmoeidheid, dit Hollywoodkoppel is uit elkaar, Kylie Jenner en Justin Bieber hebben een veel diepere band dan je denkt en Niall Horan geeft Selena Gomez het liefste kerstcadeautje ooit.

Terwijl iedereen dacht dat het mega goed ging met Kendall Jenner -haar carrière ging afgelopen jaar als een speer- voelde het topmodel zich eigenlijk helemaal niet zo goed. Kendall heeft onlangs in het ziekenhuis gelegen omdat ze oververmoeid was. “Ik werd gek van mijn werk en leven. Ik moest uiteindelijk naar het ziekenhuis. Dat was voor mij ook het moment om beter met mijn leven om te gaan”, schrijft de brunette op haar website. Gelukkig heeft Kendall het nieuwe jaar rustig ingeluid, ze is op vakantie op Anguilla met Harry Styles. Kendall is overigens niet van plan om het dit jaar rustiger aan te doen, maar ze heeft wel als goed voornemen om meer te ontspannen. Dat lijkt ons een goede deal! 

Op de valreep van 2015 heeft een Hollywoodkoppel besloten om een einde aan de relatie te maken. Bella Hadid en The Weeknd zijn niet meer bij elkaar. “Ze zijn nog steeds in elkaars leven, maar niet meer exclusief”, meldt een bron. Het topmodel en de zanger hebben allebei een razend drukke agenda en zagen elkaar te weinig. De twee zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan, dus misschien komt het dit jaar nog goed? 

Justin Bieber is geen vreemde van de familie Kardashian – als we de roddels moeten geloven zou hij zelfs gedatet hebben met Kendall Jenner én Kourtney Kardashian. Maar wat nog niet eerder bekend was, is dat Justin en Kylie Jenner een heel speciale band hebben. Dat heeft Kylie zelf onthuld in een interview met Elle. “Ik ben erg close met hem, omdat wij ongeveer hetzelfde meemaken. Hij snapt mij gewoon. Altijd als ik hem zie neemt hij me even apart om te vragen hoe het gaat. Justin vertelt me dat ik het kan en dat ik mezelf moet blijven. Hij helpt me heel veel”, aldus Kylie. Awww, dat klinkt inderdaad als een hechte en diepe vriendschap #goals! 

In other Kylie news… ze heeft een nieuwe tatoeage! Het is een rood exemplaar op haar heup. Het duurde even totdat de precieze betekenis achterhaald werd, maar we zijn erachter! Kylie heeft de fonetische spelling van het Engelse woord sanity, wat gezond van geest betekent, op haar lichaam laten tatoeëren. Wat vind jij van haar nieuwe aanwinst?

Arme Demi Lovato… Afgelopen jaar heeft de zangeres afscheid moeten nemen van maar liefst twee trouwe viervoeters. Eerst verloor ze hondje Buddy en op de valreep van 2015 overleed ook hond Spawn. Op haar Instagram plaatste ze -en vriend Wilmer Valderrama ook- een mooie foto met een prachtige tekst. We hopen dat je dit jaar meer geluk hebt met huisdieren, Demi! 

#Relationshipgoals! Hoewel het nog niet officieel bevestigd is dat Selena Gomez en Niall Horan een relatie hebben, komen er wel steeds romantische roddels naar buiten. Het schijnt dat Niall het liefst cadeautje ooit heeft gegeven aan Selena voor Kerstmis. Als je zoveel geld hebt dan zou je denken dat hij iets duurs had gekocht, maar Niall ging juist voor een persoonlijk cadeau. Onder de kerstboom lag een speciaal pakje voor Selena. De zanger had zijn favoriete witte T-shirt ingepakt en aan zijn vriendin gegeven. Selena zegt altijd tegen Niall dat ze hem zo lekker vindt ruiken, dus heeft hij zijn favoriete parfum op het T-shirt gesprayt. OMG, hoe lief is dat? Wij zijn officieel voor Selena en Niall als stel!

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron