Beauty

Met deze producten ben jij klaar voor Oud en Nieuw!

Na kerst staat nu Oud en Nieuw voor de deur, dat betekent glam time! Oud en Nieuw is namelijk dé perfecte gelegenheid om flink uit te pakken en knallend het nieuwe jaar in te gaan. Girlscene zet vijf onmisbare beautyproducten op een rij waarmee jij een perfecte party look maakt. Zo ben jij helemaal klaar om te feesten!



Ardell Wispies Eye Lashes | €7,95
Een Oud en Nieuw beauty look is niet compleet zonder een paar nepwimpers op je ogen! Deze wimpers in het bijzonder geven veel volume waardoor je de wimpers goed ziet als je op de foto gaat. Bovendien zijn de Ardell wimpers geschikt voor iedere oogvorm. Perfect voor je Oud en Nieuw party look!

MaroccanOil Light Treatment | 25ml | €16,90
Pluizig haar verander je zo in een va-va-voom kapsel als je een beetje van deze MaroccanOil arganolie in de punten aanbrengt. Het wordt direct door het haar opgenomen waarna je haar makkelijk doorkambaar is en pluizig haar als sneeuw voor de zon verdwijnt. Kleine tip: neem het flesje mee in je tas als je feest gaat vieren, zodat je gedurende avond pluizig haar onder controle houdt. Je weet maar nooit met het weer in Nederland… 😉

Trind Nail Repair | 9ml | €13,17
Onze nagels hebben het flink te verduren tijdens de feestmaand. We zijn dol op glitter, maar onze nagels minder… Maak je nagels sterker met de Trind Nail Repair. Dit zorgt ervoor dat zwakke nagels stevig worden en het is meteen een mooie basis voor onder je nagellak!

Drs. Hans Schreuder HPO Cleansing Lotion | 200ml | €19,50
Na al het feesten tijdens Oud en Nieuw is het belangrijk om je huid goed te reinigen, deze HPO Cleansing Lotion van Drs. Hans Schreuder komt dan goed van pas. Het verwijdert de laatste restjes van je gezicht, waardoor je met een schone huid je bed in kunt duiken. Zo begin jij schoon aan 2016.

Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow | €6,95
Oud en Nieuw is dé tijd om te experimenteren met oogschaduw! Maak je beauty look compleet door deze oogschaduw aan te brengen op je bewegend ooglid en in je arcadeboog voor extra definitie. De oogschaduw heeft een licht pareleffect wat perfect is voor een feestje.

Deze vijf beautyproducten vind je in de Beautybox van december. Bestel ‘m nu hier voor €14,95!

Heb jij de Beautybox al?

 

Must reads 👀