Beauty

Dit zegt de vorm van je lippen over jou

Iedereen heeft verschillende lippen. Klein, groot, dik, dun, breed, smal of puntig? Volgens de Chinese geneeskunde zegt de vorm van je mond iets over jouw persoonlijkheid. Aan de hand van de verschillende kenmerken van je mond zou duidelijk moeten worden welke karaktereigenschappen jij bezit. Kloppen de eigenschappen bij de vorm van jouw mond?

Dunne lippen
Mensen met dunne lippen zijn erg ambitieus, streberig, zorgzaam en gevoelig. Daarnaast ben je eerlijk, oprecht en introvert. Zodra je mensen leert kennen, kruip je uit je schulp en ben je een gezellige kletskous.

Volle lippen
Met volle lippen ben je vaak moedig en zelfverzekerd. Je bent makkelijk in omgang en dus ook in een relatie. Deze vorm wordt ook geassocieerd met een sterk verlangen om kinderen te krijgen.

Gemiddeld volle lippen
Als je lippen niet dik maar ook niet dun zijn, ben je heel erg relaxed in relaties. Je bent niet heel erg van de drama’s en dus ook niet erg plakkerig. Je houdt wel van het gevoel van verbondenheid.

Dikkere bovenlip 
Jij houdt ervan om in de spotlights te staan en houdt dus van aandacht. Je kan daarentegen niet goed alleen zijn. In een relatie ben je soms een beetje dramatisch, maar ook vooral een levensgenieter.

Brede mond
Mensen met een brede mond zijn perfectionistisch en vaak erg behulpzaam. Je hebt graag je lot in eigen hand en hebt een grote en gevarieerde groep vriendinnen.

Puntige cupidoboog
Als jij een puntige cupidoboog hebt, ben je een creatief en spontaan persoon die goed is in communiceren. Omdat je alert bent kun je er ook soms dingen uitflappen die je in vervelende situaties brengen.

Ronde cupidoboog
Mensen met een ronde cupidoboog zijn het meest vriendelijk, zachtaardig en hebben veel empathie. Je kunt ook heel goed luisteren naar een ander en houdt rekening met je omgeving.

(Bijna) geen cupidoboog
Mensen met een slecht zichtbare cupidoboog zijn vaak gevoelig en zorgzaam. Soms trekken ze zich te veel aan van andermans problemen. Het komt erop neer dat zij soms emotionele grenzen missen.

Normale onderlip en dunne of bijna geen bovenlip
Jij hecht veel waarde aan succes en werk. Daardoor vind je relaties minder belangrijk en heb je daar ook vaker problemen mee. Ontspannen vind je lastig, omdat je constant verder wil.

Passen de eigenschappen die bij jouw lippen horen bij je?

bron, bron, bron

Must reads 👀