Shopscene!

Fashion door Redactie

Ik wil jullie heel graag vertellen over een nieuwe website waar ik al een tijdje mee bezig ben: Shopscene.nl! Het is een nieuwe fashionwebsite voor meiden en vrouwen die van mode houden en graag shoppen.

Er zitten al heel wat uurtjes (dagen... nachten... :-)) werk in, en nu kan ik het eindelijk aan jullie laten zien!

Het idee is heel simpel en daarom zo leuk: op Shopscene.nl vind je als fashionista alle mode-items die je zoekt. Met één klik op de knop zijn alle modecollecties binnen handbereik: Shopscene.nl zoekt namelijk razendsnel in alle hippe webshops van Nederland.

Urenlang door de stad struinen, op zoek naar het perfecte kledingstuk, is dus verleden tijd!

Shopscene.nl

Hoe werkt het dan?

Als voorbeeld: je hebt een feestje en zoekt een zwart jurkje, maar hebt geen zin om alle winkels of webshops af te gaan op zoek naar het ideale jurkje. Dan ga je naar Shopscene.nl en tik je rechtsboven 'zwart jurkje' in.

Shopscene.nl

Dan krijg je direct een overzicht met alle zwarte jurkjes uit alle webshops (we hebben maar liefst 44 webshops met zo'n 6300 verschillende merken!). Handig toch?

Je kunt je zoekopdracht daarna specificeren met kleur (misschien wilde je toch liever een grijs jurkje?), prijs (van 0 tot 500 euro, wat jij wilt!) en merk.

Shopscene.nl

Je kunt naast de zoekfunctie rechtsbovenin ook links op Shopscene.nl zoeken op categorie. Dus alle tassen, alle blazers, wat jij maar wilt.

Rechtsboven kun je ook al meteen gespecificeerd zoeken. Dus als jij op zoek bent naar "tommy hilfiger laars zwart", dan voer je dit rechtsboven in het balkje in, en vind je wat je zoekt!

Oja: je vindt er niet alleen maar dure merken, maar ook lekker betaalbare items. Je kunt zelf het schuifje van de prijs instellen!

Surf dus gauw naar Shopscene.nl. Let the shopping begin...

Vind je Shopscene.nl leuk? Meld je dan ook aan op onze social networks:

F: facebook.com/shopscene
T: twitter.com/shopscene
H: shopscene.hyves.nl

Zie ik je voortaan ook op Shopscene.nl? :-)