News

Deze vrouw woont in een echt Barbie droomhuis

Grote kans dat jouw huis op dit moment helemaal versierd is met slingers, kerstballen en andere decoraties, dat is niet zo raar voor de tijd van het jaar. Maar Kim Wood’s huis ziet er altijd zo uit. Alleen dan niet in kerstig rood, maar roze! Alles -maar dan ook echt álles- is roze in het huis van Kim. Als je benieuwd bent hoe een Barbie droomhuis er in het echt uitziet, lees dan vooral verder. 

Er zijn veel mensen die Barbie iets serieuzer nemen dan slechts een speelgoedpop. Er zijn niet alleen vrouwen die op Barbie willen lijken qua uiterlijk, er zijn ook mensen die hetzelfde willen leven als de speelgoedpop! Kim Wood leeft namelijk in een Barbie droomhuis. Dat houdt in dat haar hele huis roze is. Van de bank en het kleed tot de kopjes en schoteltjes. “Ik was altijd dol op de kleur roze. Het was niet de bedoeling om het zo uit de hand te laten lopen, maar het is gewoon gebeurd. Mijn huis is nu meer roze dan ooit en het wordt alleen maar beter”, vertelt Kim tegen The Today Show. 

Kims obsessie voor roze stopt niet bij haar huis. De 46-jarige vrouw gaat met een roze coupe door het leven en de bril op haar neus is -je raadt het al- óók roze. Je zou kunnen zeggen dat Kims leven een grote roze wolk is. Als je denkt dat de vrouw eenzaam is in haar roze huis dan heb je het mis, Kim heeft namelijk een man! Haar man moedigt het alleen maar aan, want de roze waterkoker en toaster heeft hij gekocht. 

Het roze Barbiehuis van Kim is zo opvallend, dat The Today Show speciaal naar haar woonplaats Perth is afgereisd om haar bijzondere stekje te filmen. Als je de beelden ziet kun je niet anders dan toegeven dat Kims huis heel speciaal is… 

Wat vind jij van Kims roze huis?

Bron

Must reads 👀