News

Jennifer Lawrence heeft met deze knappe acteur gezoend

Eén van de leukste actrices op aarde is volgens de Girlscene redactie Jennifer Lawrence. Niet zo gek dus dat wij haar op de voet volgen. 😉 Ze is grappig en lijkt gewoon lekker zichzelf te zijn. Maar van het laatste J.Law nieuws zijn we een beetje geschrokken… Bij het programma Watch What Happens Live biecht Jennifer op dat ze met DEZE acteur heeft gezoend!

Van dit nieuws gaat ons hartje ineens een stuk sneller kloppen. Jennifer Lawrence is niet het type dat veel vertelt over haar privéleven, maar na haar bekentenis op televisie kan ze er niet meer omheen. Ze heeft vertelt dat ze met een heel knappe acteur heeft gezoend waarmee ze in een film heeft gespeeld. Onze eerste gedachte? Wie is het? Is het wie we denken dat het is…?

Om meteen met de deur in huis te vallen: Jennifer biecht op dat ze met haar Hunger Games medespeler Liam Hemsworth heeft gezoend off camera. LIAM HEMSWORTH! Mocht je het niet geloven dan kun je hier klikken om de bekentenis te bekijken. Ook zegt Jen dat Liam ‘real hot’ is. Zou dit betekenen dat ze met haar Hunger Games collega wel een beschuitje wil eten? 
 

Wij zouden het in ieder geval geweldig vinden als Jennifer en Liam niet alleen vrienden blijven. #couplegoals

Wat vind jij ervan dat Jennifer Lawrence met Liam Hemsworth heeft gezoend?

Must reads 👀