News

Gossip Girl(scene) week 51

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Khloé Kardashian krijgt een eigen show, Ariana Grande verblijdt ons met een kerstalbum, celebrities lezen gemene tweets, deze supersterren gaan samen in een film spelen en Selena Gomez’ mysterieuze Instagram crush is ontmaskerd.

Khloé Kardashian kan binnenkort een nieuw project op haar cv zetten. De realityster heeft haar eigen levensstijl omgegooid, ze eet uitsluitend gezond en staat vaak in de sportschool. Khloé voelt zich als herboren en wil dit ook voor andere mensen. Daarom krijgt ze haar eigen realityshow. Het programma heet Revenge Body en hierin gaat ze samen met experts mensen helpen aan een nieuw lijf. De mensen in het programma hebben allemaal iets vervelends meegemaakt -zoals liefdesverdiet of het verliezen van een baan- en Khloé gaat ze helpen aan een nieuw begin. “Er goed uitzien is de beste wraak”, aldus Khloé. “Het is zo spannend om de mentor te zijn van deze mensen tijdens hun lichamelijke make-overs en ik kan niet wachten om de fantastische resultaten te zien in de uiteindelijke onthullingen!”

Watch on YouTube

Kerst was nog nooit zo leuk! Ariana Grande verrast ons met een nieuw mini album: December & Chill. Hiermee hebben we ook direct nieuwe favorieten die we de hele kerst gaan draaien. Op het mini album staan zes liedjes die speciaal voor de feestdagen zijn gemaakt. Hierboven kun je naar December luisteren, we kunnen er nu al geen genoeg van krijgen. Merry Christmas!

Watch on YouTube

In het kader van de kerstgedachte lezen een aantal celebrities als Daniel Radcliffe, Kirsten Dunst en Matthew Perry gemene tweets voor. Dit is al een paar keer gedaan in de talkshow van Jimmy Kimmel, maar het blijft leuk! De beste reactie? Die is absoluut van Sarah Paulson!

Best. News. Ever. Bradley Cooper en Beyoncé gaan samen in een film spelen! En dat hebben we allemaal aan Bradley te danken, want Queen B. zou eerst in de film A Star Is Born spelen maar heeft toen toch besloten om het niet te doen. Daarna werd bekend dat Bradley wél in de film gaat spelen, waarna Beyoncé blijkbaar van gedachte veranderde. En nu spelen Bradley én Beyoncé dus in de film. Yesss!

Selena Gomez deed een Justin Bieber en plaatste een foto van een mysterieuze crush op Instagram. Alle fans werden gek! Wie is die gast en wat zou het betekenen? Het duurde slechts een paar uur om Selena’s crush te ontmaskeren. Het blijkt Christopher Mason te zijn, een model die bij dezelfde agency als Demi Lovato zit. Aan zijn Instagram te zien heeft hij een relatie en een dochtertje. Dit betekent dat er waarschijnlijk niks speelt tussen Selena en Christopher. Misschien wil Selena de aandacht afleiden van haar romance met Niall Horan?

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron