Lifestyle

OMG: selfiestick redde het leven van dit meisje

De zomer van 2015 was absoluut de zomer van de selfiestick. Je hoefde je maar om te draaien of je zag weer een toerist een selfie maken met een trekpleister op de achtergrond. Tja, het ziet er een beetje suf uit maar dan heb je wel een nieuwe profielfoto ;-). Bovendien kan de selfiestick levens redden. Ja, echt. De 16-jarige Erynn Johns zou er niet meer zijn als ze geen selfiestick vast had. Je leest haar schokkende verhaal hier.

Je kunt zeggen wat je wilt over de selfiestick, maar niet dat het een nutteloos voorwerp is. De selfiestick zorgt ervoor dat je toch een mooi kiekje hebt als je ergens in je uppie bent en je hebt ook mooi een foto met je hele vriendengroep in plaats van een paar halve hoofden. Dat is nog niet alles, want er zijn mensen die hun leven te danken hebben aan de selfiestick.

Erynn was aan het genieten van een vakantie op Nantucket, Massachusetts. Een vakantie op een eiland betekent natuurlijk zon, zee, strand en dat was ook nu het geval. Erynn liep de zee in met haar GoPro bevestigd aan een selfiestick. Haar vader vergezelde haar. Maar toen ging het mis. Erynn en haar vader werden meegetrokken in een sterke stroming.

Gelukkig hield Erynn met man en macht vast aan haar selfiestick, wat ervoor zorgde dat een ervaren surfer haar zag en haar op zijn surfboard kon trekken. Toen de surfer Erynn in veiligheid had gebracht, ging hij terug om Erynns vader te redden. Erynn en haar vader hebben geluk dat ze het verhaal na kunnen vertellen. De twee zijn de selfiestick eeuwig dankbaar. En terecht!

Erynns GoPro heeft de noodsituatie vastgelegd:

Watch on YouTube

15 hilarische selfie zien? Lees dan dit artikel.

Wat vind jij van de selfiestick?

Bron