News

Wow: Kendall en Gigi maakten van deze zwerver een model

Als er twee modellen nu een goede karma hebben dan zijn het sowieso Kendall Jenner en Gigi Hadid. De reden hiervoor? Ze hebben het leven van een zwerver 180 graden gedraaid. Wat zeggen we? Ze hebben zijn leven gemaakt. Het begon allemaal op een middag op het strand en sindsdien is zijn leven dramatisch veranderd. Dit mooie verhaal moet je lezen…

Zie je het voor je? Twee topmodellen du moment – Kendall en Gigi natuurlijk – zijn een commercial aan het schieten op Venice Beach en jij zit daar als dakloze. Je kijkt naar het water, geniet van het weer… Ineens merk je dat er mensen naar je toelopen. Twee bizar knappe mensen, waarvan er één bij de best betaalde modellen hoort en de ander zich snel aan dat rijtje gaat toevoegen. Wat gebeurde er toen? Dit is het verhaal van John Economou.

Om een lang verhaal kort te maken: tijdens een break liepen Kendall en Gigi een stukje en John liep naar hen toe. Eén van de twee zei “you’re cute” en de rest is geschiedenis. Ze raakten aan de praat en de meiden vertelden John dat hij perfect was voor modellenwerk. Vervolgens vertelde hij dat hij in het verleden modellenwerk heeft gedaan en nu een hippie bestaan leeft. En toen? Kendall en Gigi brachten John in contact met Two Management.


En wat blijkt? Hij heeft nu getekend bij Two Management! Hoewel hij nog steeds op het strand slaapt heeft hij zo nu en dan wel een opdracht. Wat een bijzonder verhaal… We hopen dat zijn dromen uitkomen en dat hij net zo groot wordt als de twee modellen die hem ‘ontdekten’. 

Wat vind jij ervan dat Kendall en Gigi van deze jongen een model hebben gemaakt?

Bron

Must reads 👀