Celebs

Hoe gaat het nu met de Jersey Shore cast?

Nu hebben we Geordie Shore, maar de échte en originele feestbeesten zijn toch echt in Jersey Shore te vinden. Zes seizoenen hebben we kunnen genieten van de hilarische en vaak bizarre avonturen van Snooki, JWoww, The Situation, Pauly D, Vinny, Ronnie en Sammie. Nu zijn we een aantal jaar verder en zijn we eigenlijk wel benieuwd hoe het met ze gaat. Zouden ze nog zoveel aan het feesten, drinken en scharrelen zijn of hebben ze hun leven over een andere boeg gegooid? Girlscene zocht het voor je uit.

Je kunt zeggen wat je wilt over de cast van Jersey Shore, maar niet dat je geen goed feestje kunt bouwen met deze groep. We hebben ze in alle staten gezien: vrolijk, boos, agressief, verliefd en vooral met een kater. Jersey Shore was het ultieme programma om je gedachten op nul te zetten en even te relaxen. We zijn de cast niet vergeten en daarom hebben we voor je uitgezocht wat de jongens en meiden nu aan het uitspoken zijn.

Snooki
Snooki is nooit helemaal uit de spotlight verdwenen, maar heeft wel liever dat mensen haar nu bij haar echte naam Nicole noemen. De realityster heeft een drukke agenda met verschillende kleding- en beautylijnen, vier gepubliceerde boeken -de vijfde wordt op dit moment geschreven- en gastrolletjes in tv-series zoals Supernatural. We hoeven Snooki ehhh… Nicole niet te missen, want we kunnen haar leven op de voet volgen op social media. Nicole is gelukkig getrouwd met Jionni en heeft twee kinderen, Lorenzo en Giovanna.

JWoww
JWoww -oftewel Jenni Farley- ging direct na Jersey Shore door naar een andere realityshow met haar BFF: Snooki & JWoww. Nu is ze klaar met de realityprogramma’s en komt ze vooral in het nieuws met haar plastische ingrepen (ze heeft al meerdere borstvergrotingen gehad), haar kinderwens en bruiloft met Roger Matthews. Jenni is moeder van dochter Meilani. De brunette heeft ook meegedaan met Worst Cooks of America: Celebrity Edition en had een rolletje in de film The Mint.

The Situation
Mike -beter bekend als The Situation- heeft het moeilijk na Jersey Shore. Hij heeft niet echt noemenswaardige dingen gedaan en komt alleen negatief in het nieuws. Hij ging naar rehab vanwege een verslaving aan medicijnen en kwam in aanraking met de politie door een vechtpartij in een salon en fraude met de belasting. Wel verscheen The Situation even op televisie met zijn vriendin Lauren in Marriage Boot Camp en heeft hij een eigen personage in de app Celebrity Street Fight.

Pauly D
Pauly kreeg na Jersey Shore ook zijn eigen realityserie: The Pauly D Project. Helaas werd de serie na één seizoen van de buis gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers. Pauly kwam nog even in het nieuws omdat hij erachter kwam dat hij vader is van een dochter, maar dit resulteerde in getouwtrek om de voogdij. Pauly maakt nog steeds de nachtclubs onveilig, maar dan als dj. Onlangs werd bekend dat hij een relatie heeft met Aubrey O’Day, een realityster uit Making The Band 3.

Vinny
Vinny heeft ook niet genoeg van de realityshows gekregen. Hij was één seizoen te zien in de talkshow The Show With Vinny. De realityster is ook in de pen geklommen en bracht het boek Control The Crazy uit. Vinny kwam nog een paar keer in het nieuws wegens relletjes met Nicki Minaj, Justin Bieber en Snooki. Nu is hij bezig met zijn eigen podcast, Get Into It With Vinny G.

Ronnie
Ronnie is uit de spotlight gestapt na zijn tijd in Jersey Shore. Hij heeft geen realityshows meer gedaan, maar is wel actief op social media. We hoeven hem dus niet helemaal te missen! Hij had een relatie met Sammie tot 2014, maar ze zijn nog steeds goede vrienden. Ronnie komt ook regelmatig over de vloer bij JWoww. De ex-realityster spendeert veel tijd in de sportschool, dat kun je ook zien ;-).

Sammi
Sammi houdt zich na de serie vooral bezig met fashion. Ze ontwerpt kleding en clutches, en heeft een eigen parfum gelanceerd. Verder houdt ze haar social media up-to-date en verscheen ze nog op de buis als gast bij Snooki & JWoww, Makeover Manor en Project Runway.

Angelina
Angelina heeft het niet lang volgehouden in Jersey Shore, ze heeft maar twee seizoenen in de serie gezeten. Toch heeft ze niet genoeg van realityprogramma’s en probeert ze nog steeds om succes te krijgen op televisie. Verder komt ze in het nieuws door haar uitspraken tegen het homohuwelijk en Twitter ruzies met onder andere Snooki.

Wie is jouw favoriet uit Jersey Shore?

Bron, bron, bron

Must reads 👀