News

& Other Stories kiest voor ‘echte’ vrouwen voor lingeriecampagne

Strakke lijven, knappe koppies en gelikte plaatjes. Dat is hoe de meeste lingeriecampagnes eruitzien. De Zweedse modeketen & Other Stories gooit het over een andere boeg. Het merk lanceert een campagne voor vrouwen en door vrouwen. Hierbij mag alles gezien worden. Ja, óók okselhaar, littekens en tatoeages! Wat vind jij van deze campagne? 

Als het op modecampagnes aankomt kiest & Other Stories niet voor de normale weg. Het merk kiest vaak voor ongewone modellen voor haar campagnes. Eerder dit jaar lieten ze transgenders in hun kleding poseren en voor een samenwerking met Vans was een 86-jarig model de ster. Dit keer is het de beurt aan drie ‘normale’ vrouwen.

& Other Stories kiest voor vrouwen die net zo zijn als jij en ik. Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat een merk niet voor professionele modellen kiest, maar het is wel ongewoon dat alles gezien mag worden in een campagne. Er komt van alles voorbij: okselhaar, littekens en tatoeages. Dat wordt niet verdoezeld met Photoshop, want daar mag je ook trots op zijn!

De modellen die voor de lingeriecampagne zijn gevraagd zijn blogger Helin Honung, celliste Kelsey Lu McJunkis en copywriter Ida Jagerfelt. & Other Stories heeft drie totaal verschillende vrouwen gevraagd die zonder gêne durven poseren. Geen doordachte poses of camouflage! Hiermee wil & Other Stories onderstrepen dat elk vrouwenlichaam uniek en mooi is. 

De lingerie is nu te koop in de winkels en op stories.com. 

Wat vind jij van deze campagne van & Other Stories? Hoop je dat er nog meer van dit soort campagnes komen? 

Bron, bron
Beeld: & Other Stories

Must reads 👀