Trends op blogs: turbans

Fashion door Redactie

Nieuw op Girlscene.nl: de serie Trends Op Blogs, waarin we op zoek gaan naar bloggers die de trends van de catwalk vertalen naar de straat. Vandaag nummer één: turbans.

Ja, het is echt waar, turbans zijn terug! Patricia Field, de styliste van Sex and the City, voelde de trend een paar maanden terug al aankomen en stylede Sarah Jessica Parker met een kleurige turban. Giorgio Armani zette zijn modellen bij zijn voorjaar 2011 collectie een zwarte turban op het hoofd, en de minder bekende designer Jason Wu deed hetzelfde.

Trends op blogs: turbans

Georgio Armani

Trends op blogs: turbans

Sex and the City

Trends op blogs: turbans

Jason Wu

Lindsey van Saucyglossie.com is in ieder geval al fan. Zij gaat meestal all-the-way en combineert haar zwarte turban ben een exotische tuniek of harembroek.

Trends op blogs: turbansTrends op blogs: turbansSaucyglossie

Maar je kunt een turban ook op een hele andere manier dragen. Hier heeft Lindsey gekozen voor een grunge-look, met een kapot geknipt shirt, een ketting met een groot kruis eraan en grove ringen.

Trends op blogs: turbansSaucyglossie

Kelly Lauren van www.kellylauren.blogspot.com gaat voor neutraal met een witte turban, shirt en broek, aan bruine accenten.

trends op blogs turbans

Kelly

En ook Hanneli Mustaparta gaat voor neutraal, maar wel met een grotere turban dan de andere meiden. Samen met een zonnebril ziet ze er heel sophisticated uit.

trends op blogs turbans

Hanneli

Wat vind jij van turbans? Hot or not?

Door Melissa Sluyter