Lifestyle

Show je kamer: Nina

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Nina.

Ik ben Nina (16 jaar) en ik ben gek op alles wat Frans is. Ik ben een typisch meisje dat van roze, make-up en kleding houdt, daarom is mijn kamer ook heel meisjesachtig en romantisch ingericht. Tot mijn veertiende vond ik mijn kamer niet zo belangrijk, maar na wat verven, dingen ophangen en in elkaar zetten zie ik mijn kamer echt als een knus plekje.

Dit is mijn lievelingsposter op mijn kamer en hij hangt op de deur. Op de posters staan de belangrijkste monumenten en wijken van Parijs. Deze poster kocht ik bij IKEA en volgens mij wordt ‘ie nog steeds verkocht.


Dit is mijn favoriete hoekje van mijn kamer. Het dekbedovertrek kocht ik twee jaar geleden in een heel mooie woonwinkel op vakantie in Turkije, de afbeeldingen in de lijstjes boven mijn bed komen uit tijdschriften en de spullen op het plankje aan de linkerkant komen overal en nergens vandaan. 


Op bovenstaande afbeeldingen zijn mijn twee passies goed te zien: Parijs (Eiffeltoren, Chanel) en CSI. Ik vind misdaad ontzettend interessant en lees daar dan ook veel boeken over. Oké, CSI is niet heel betrouwbaar, maar je snapt wat ik bedoel ;-).


Het kleine kastje is de Helmer kast van IKEA en hierin berg ik mijn make-up, maskertjes en krultang op. Bovenop staat een plankje met mijn parfums. Momenteel is Coco Mademoiselle van Chanel favoriet. Daarnaast hangt er een spiegel waar mijn kwasten op staan, weer daarnaast staat mijn kledingkast. Sinds ik lippenstift gebruik, berg ik ze op in een letterbak die op mijn kledingkast staat. Sommige lipsticks hebben dezelfde verpakking en door het neer te leggen kun je aan het stickertje op de onderkant zien welke je in handen hebt. In het midden staan mijn zes MAC lipsticks, nog iets waar ik een zwak voor heb!Mijn oorbellenrekje komt van de Xenos (al járen geleden) en de standaard met armbanden komt van IKEA. 


In de hoek staat mijn kledingrek, ook van IKEA. Ik draag graag overhemden, jurkjes en blousjes en dat zie je ook goed terug in mijn kledingkast en op mijn kledingrek.Op mijn lange bureau (ook van IKEA!) staan mijn laptop, printer, boeken en bureauspullen. Hier maak ik mijn huiswerk en schrijf ik artikelen voor mijn blog. Nu moet ik wel toegeven dat dit het meest chaotische plekje is, want er liggen altijd boeken, pennen en koekjes.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Nina?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved