Lifestyle

Hoe word jij de allerbeste kusser?

Laten we eerlijk zijn, zoenen is heel fijn is om te doen. Vooral met iemand van wie je houdt en waarmee het klikt. Niet alleen een emotionele klik, maar ook een klik met de manier waarop jullie zoenen. Zoenen word je (helaas) nooit geleerd en het is eigenlijk voornamelijk instinctief. Maar er is wel degelijk onderzoek gedaan naar hoe je het beste kunt zoenen en wij delen graag de uitkomst met je. 

Kussen met iemand is één van de intiemste dingen die je kunt doen. Voor velen is zoenen zelfs nog intiemer dan seks. Het is heel belangrijk voor je relatie om qua zoenen een goede klik met elkaar te hebben. Volgens het boek The Science of Kissing hebben 59% van de mannen en 66% van de vrouwen weleens het daten met een mogelijke partner beëindigd alleen omdat ze erg slecht waren in zoenen. In hetzelfde boek wordt ook beschreven dat vrouwen erg veel waarde hechten aan de mondhygiëne van de man. Meer dan de mannen. Mannen gaven meer om de aantrekkelijkheid van het gezicht en het lichaam van de vrouw. 

Maar wat vinden mannen dan fijn qua zoenen?

♥ Doe je mond open. Mannen vinden natte zoenen met meer tong veel fijner.  

♥ Neem initiatief. Mannen vinden het leuk als jij het initiatief neemt en niet bang bent om hem eens goed te zoenen. 

♥ Wees meer agressief met je tong en neem een actieve rol aan tijdens het zoenen. Mannen vinden het dus zeer aantrekkelijk als jij niet verlegen bent en hen met veel passie zoent!  

Samengevat wil dit dus zeggen dat je jouw verlegenheid en voorzichtigheid aan de kant moet zetten en vol voor de kus moet gaan.  

En wat vinden dames dat mannen vooral niet en wel moeten doen?
♥ Mannen, stop je tong niet in onze keel. Dit is de meest voorkomende klacht van vrouwen. Tongzoenen betekent niet dat heel je tong gebruikt moet worden…

♥ Let goed op onze ademhaling. Wij vinden het prettig als we nog kunnen ademhalen tijdens het zoenen ;-). 

♥ Let goed op hoe de wij zoenen. Kopieer ons ritme en de bewegingen die wij maken. Leiden tijdens het zoenen kan goed zijn, maar het moet niet te agressief worden! 

Het belangrijkste is eigenlijk om je zoenpartner beter te leren kennen en elkaar te ontdekken. Als jullie meer aan elkaar gewend zijn kunnen jullie ook beter zoenen. 

Kijk vooral ook even deze filmpjes!
 

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Heb jij ooit een vieze zoen meegemaakt? En wat vind jij fijn aan een zoen? 

Bron, bron