Food

Heb jij al een agenda voor het nieuwe jaar?

11

Het nieuwe jaar is in zicht en dat betekent ook weer nieuwe dingen op de planning! Maar om die planning te kunnen onthouden heb je wel een agenda nodig ;-). Zonder agenda loop je de kans om je vriendin te laten zitten bij een koffietentje en worden deadlines ook niet gehaald. Als je nog een agenda zoekt dan kun je maar beter een leuke nemen! Girlscene heeft een tip voor de heerlijkste agenda die er is. Letterlijk. Ook leuk als cadeau voor de feestdagen!

Ben je gek op eten én zoek je nog een agenda? Dan hebben wij de ultieme tip voor je. De Smulweb Agenda 2016 is er weer. Smulweb ken je vast wel, de website vol met recepten waar je ongetwijfeld weleens iets van gemaakt hebt. Deze culinaire website heeft dus ook een agenda en die mag je echt niet missen.

Een agenda heb je altijd nodig, maar dan is het wel zo leuk om een exemplaar te nemen dat er mooi uitziet en bij je past. Je moet er tenslotte toch elke dag naar kijken. En als je er ook nog iets nuttigs -afgezien van je planning- uit kan halen dan is het al helemaal een win-win situatie!

Maar wat is er dan zo bijzonder en handig aan de Smulweb Agenda? Nou, je hebt meteen inspiratie voor het ontbijt, de lunch of het avondeten! Er staat namelijk elke week een lekker en maakbaar recept in, mét handige boekenlegger. Natuurlijk staan er ook prachtige foodfoto's in waar je spontaan honger van krijgt. Genoeg kookinspiratie voor het hele jaar dus!

Tip: verras je moeder, zus of tante met deze agenda tijdens de feestdagen! Ideaal voor iemand die veel van koken houdt.

Omdat wij de beroerdsten niet zijn, hebben wij fikse korting voor je geregeld. Nu voor Girlscene lezeressen: maar liefst 25% korting! Ontvang de Smulweb Agenda thuisgestuurd voor slechts € 12,50 met gratis verzending. Bestel de agenda hier.

Welke agenda heb jij?

*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

11 reacties

 • 3 jaar geleden nikki heijstek

  Ik heb de Fashion agenda van Karl Lagerfeld

 • 3 jaar geleden Distel

  Zit ik de hele dag op mijn werk in een agenda te kijken met allemaal (lekker) eten erin... Neh, niet zo'n goed plan

 • 3 jaar geleden Emma Jansen

  Ik heb een schoolagenda

 • 3 jaar geleden S

  Girlscene heeft helemaal geen korting geregeld, iedereen die de smulweb agenda koopt, betaalt 12,50. Girlscene krijgt betaald voor deze reclame, waarschijnlijk krijgen ze geld voor iedereen die via deze pagina de agenda koopt.

 • 3 jaar geleden Lisette

  Ik koop altijd een schoolagenda in de zomer.

 • 3 jaar geleden stktje

  @Marije dank je wel

 • 3 jaar geleden stktje

 • 3 jaar geleden Marije

  @stktje

  Een advertorial is als het ware een advertentie voor een product waarvoor een blog of website zoals Girlscene betaald krijgt.

 • 3 jaar geleden Marije

  Ik heb zelf de Organizing Agenda voor 2016.. Echt een onwijze aanrader, super overzichtelijk en ook nog eens leuk vormgegeven.

  https://lifestyletalking.wordpress.com/2015/12/27/review-organizing-agenda-2016/

 • 3 jaar geleden Voldemort.

  'Leuk voor de feestdagen..' Zeggen ze na de feestdagen.

 • 3 jaar geleden stktje

  Ik heb nog niet eens een agenda

  en wat is advertorial ?

 1. 1