Beauty

Nagellak inspiratie voor de winter

Voor deze winter zijn de trends op het gebied van nagellak oneindig. Van kleuren en combinaties die al een aantal seizoenen meegaan tot nieuwe combinaties en kleuren. Opvallend is dat veel ontwerpers ervoor kozen om korte ronde nagels te gebruiken tijdens de shows. Goed nieuws voor ons, want daar komen geen nepnagels bij kijken. Heb je nog nailart inspiratie nodig voor deze winter? We zetten de trends en voorbeelden voor je op een rij.

Trend 1: Artistiek
Nagels kunnen qua kleuren, figuren en vormen niet gekker en mooier. Zo heb je minimalistische nagels. Hierbij moet je denken aan kleine vormen, bijvoorbeeld sterretjes of kruisjes, op je natuurlijke nagelkleur. Daarnaast kun je gaan voor een zwart-witcombinatie zoals je hieronder ziet. Ook worden de kleuren van een zonsondergang veel gebruikt voor combinaties. Of wat dacht je van een combinatie die nog het meest doet denken aan pillen?

 

 

 

 

 

Trend 2: Mat
Mat is natuurlijk al een tijdje een trend, maar de combinatie van een matte kleur met zijn glanzende broertje zorgt voor een speels geheel. Lak je nagels eerst in de matte variant van een kleur en maak er vervolgens een figuur op met de glanzende variant.

 

 

Trend 3: De kleuren
Misschien komt het door de film, maar grijs is een van de trendkleuren voor op je nagels, als we de shows voor dit seizoen moeten geloven. Als je een matte variant draagt, combineer je direct al twee trends. Daarnaast is blauw in welke tint en finish dan ook een blijver en dat geldt eigenlijk ook voor rood. Hoewel van die laatste maar weinig metallic varianten gezien zijn. Sowieso zijn heel donkere kleuren, zoals donkerblauw, donkerbruin en donkergroen, veel geziene kleuren. Een aantal van deze kleuren vind je in deze collectie terug. 

 

 

 

Hieronder nog wat inspiratie om deze winter van je nagels een feestje te maken.

 

 

 

 

 

 

Heb jij nu zin gekregen om je nagels te lakken? Wij wel! Darom zetten wij al onze favo lakjes onder elkaar. Bestel ze heel eenvoudig door op de afbeelding te klikken. Shop ze!

Elf nagellak | Elf nagellak | Elf nagellak


Elf nagellak | Elf nagellak | Elf nagellak 

Wat doe jij met je nagels tijdens de wintermaanden?

bron, bron

Must reads 👀