News

Gaat deze actie van Giel Beelen te ver?

De 3FM-DJ Giel Beelen ergerde zich donderdagochtend enorm aan de zangkunsten van de populaire jongensgroep Mainstreet. De heren waren te gast bij de DJ en zongen een medley van verschillende nummers uit 2015. Echter, de boyband werd halverwege gestopt. Volgens Giel ging het optreden echt te ver. “Ik stond al langer op het punt om in te grijpen, maar toen jullie het liedje Bad Blood inzetten, ging het echt te ver”, aldus Giel Beelen.

De jongens van Mainstreet waren donderdagochtend te gast bij radio-DJ Giel Beelen om een liveoptreden te geven. De groep bestaat uit Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. Mainstreet werd populair na hun deelname aan het Nationaal Junior Songfestival 2012.

De heren hadden speciaal voor het optreden een medley samengesteld met de populairste liedjes uit 2015. Halverwege het optreden stopte de DJ het optreden van de jongens. “Alstjeblieft, dit gaat te ver”, zei Giel tegen de jongens. “Ik stond al langer op het punt om in te grijpen, maar toen jullie het liedje Bad Blood inzetten, ging het echt te ver.”

Verder zei Giel nog: “Jullie hebben veel moeite gestoken in het samenstellen van deze nummers, bedankt daarvoor. Ik weet ook dat het jullie eigen repertoire niet is en jullie zijn nog jong. Maar ik doe dit voor jullie eigen bestwil.” Achteraf geeft Giel aan dat hij toch wel een beetje spijt had van zijn actie. “Ik had beter achteraf kunnen zeggen hoe slecht ze waren’.”

De 3FM-luisteraars waren ook niet onder de indruk van de zangkunsten van de boyband. Er kwam een groot aantal klaagsms’jes binnen. “Ik zal ze jullie maar niet voorlezen, want dat wil je niet weten.” De band werd voor het blok gezet, maar reageerde netje op Giel. “Oké, duidelijk”, zei er eentje.

Ordeel zelf en bekijk de video hieronder:

Watch on YouTube

Praat verder op het forum van Girlscene.

Wat vind jij van de actie van Giel? 

Bron, bron

Must reads 👀