Beauty

Stem op je favoriet en win de Philips ProCare Auto Curler krultang!

9

[AFGELOPEN] Herinner je je nog dat Girlscene's Renée onlangs te zien was in een video waarin ze liet zien hoe je de Philips ProCare Auto Curler krultang gebruikt? Dan weet je ook nog dat Girlscene op zoek is naar het gezicht voor die campagne! Hoog tijd om de genomineerden bekend te maken en om aan jou te vragen om te stemmen op je favoriet. PS: iedere stemmer maakt kans op de Philips krultang!

We moeten toegeven dat het heel moeilijk was om een selectie te maken van alle inzendingen. Er zijn zoveel knappe en leuke meiden, maar er kan maar één iemand het gezicht worden van de Philips ProCare Auto Curler campagne op Girlscene! Uit alle inzendingen zijn er drie meiden overgebleven waarvan er uiteindelijk één met de winst vandoor gaat.

Maar voordat het zover is hebben we jouw stem nodig. In de top 3 staan Ellen, Ilona en Ecem en we hoeven je vast niet te vertellen dat zij graag willen winnen! Maar helaas is er maar plek voor één meisje en vanzelfsprekend wint de genomineerde met de meeste stemmen. Je voelt het al aankomen... Jouw stem is daarom héél belangrijk.

Bekijk hieronder de top 3 en stem op je favoriet:

Ellen, Ilona en Ecem

Wat moet je doen om zelf kans te maken op de Philips ProCare Auto Curler?
- Breng hieronder je stem uit. Je kunt tot aanstaande donderdag stemmen!
- Maak een screenshot van je stem en mail het naar renee@girlscene.nl o.v.v. Philips ProCare Auto Curler: mijn stem. 

LET OP: je kunt niet meer stemmen.

Op wie breng jij je stem uit?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

9 reacties

  1. 1