Beauty

12x winterproof kapsels als je een muts of hoed draagt

3

Het is koud, nat, winderig en glad buiten. Helaas is tot april binnen blijven geen optie en moet je wel naar buiten. Daardoor is je muts inmiddels je beste vriend geworden en jullie hebben samen al heel wat doorstaan. Je vindt alleen de look wat saai worden. Voordat je besluit afscheid te nemen van je muts, probeer deze kapsels eens voor je look met muts. Dit zijn de leukste ideeën om de rest van de winter warm en mooi door te komen.

Vier looks voor een beanie
De dame van Bebexo laat vier verschillende stijlen zijn en hoe je deze stap voor stap creëert. Ze maakt kapsels net even anders dan je normaal zou doen.

Losse krullen
Misschien wel een van de makkelijkste kapsels voor lang haar met een muts. Dani Noe maakt losse krullen in haar lange haar waarover je verschillende mutsen of hoeden kunt dragen.

Kroeshaar krullen kuif
Melshary stopt haar kroeshaar bijna helemaal in haar muts, op het voorste gedeelte na. Dit krult ze extra en het resultaat ziet er heel leuk uit.

Hoedenhaar
Tanya laat in dit filmpje zien hoe je een kapsel creëert, geïnspireerd door Taylor Swift. 

Drie aparte looks voor hoeden
Superleuke kapsels als je eens een keer iets anders wilt met je hoed. Het leukste is dat ze geen extra producten gebruikt om de kapsels te creëren.

Kroes met een twist
Letterlijk met een twist! Het voorste gedeelte van het haar draait Tiajonay naar achteren, waardoor een mooie twist ontstaat. De rest doet ze in een lage knot. Voeg een hoed of muts toe, et voilà!

Bijzondere vlecht
Zo maak je een bijzondere vlecht, voor als je het met de standaard vlecht wel hebt gehad. Hoewel ze geen muts of hoed draagt in de video, kun je deze er natuurlijk zelf wel bij dragen.

Deze zeven looks en haarstijlen kunnen trouwens altijd.

De leukste hoeden en mutsen voor je look shop je hieronder. Klik op de afbeelding om te bestellen.

 
 

Wat doe jij met je haar als je een muts draagt?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 3 jaar geleden fleurdk

    Hoedenhaar met fedora hat vind ik echt leuk

  • 3 jaar geleden Robin

    Leuke kapsels! Vooral die bijzondere vlecht is erg leuk

  • 3 jaar geleden hasnadima

    Ik wil even zeggen dat ik het fijn vind dat jullie ook filmpjes voor kroeshaar erbij hebben gezet, want de meeste kapsels zijn niet te doen met kroeshaar (zonder het te stijlen)

  1. 1