Lifestyle

Show je kamer: Milou

5

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen.

Ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn kamer veranderd, nog steeds ben ik iedere dag weer onwijs blij met mijn kamer. Het is een plekje voor mezelf waar ik lekker tot rust kan komen. Ik zit nu in 6V en hierna ga ik waarschijnlijk rechten studeren. Ik blog graag en ook vind ik fotografie erg leuk! In mijn kamer heb ik ervoor gekozen om slechts één muur een kleurtje te geven. Ook zijn al mijn meubels wit. Witte meubels kunnen bij alle kleuren en kunnen dus ook een aantal jaar mee. Zo heb ik mijn kamer in de meest felle kleuren gehad vroeger en toch kan je je meubels iedere keer weer opnieuw gebruiken. Daarnaast houd ik van lichte ruimtes en witte meubels geven nog een lichter gevoel. Mijn kamer is op zolder wat zo zijn voor- en nadelen heeft. In de zomer is het onwijs heet en wil je het liefste in een bad met ijsblokjes stappen. Maar doordat ik op zolder zit heb ik van helemaal niemand last en heb ik echt mijn eigen plekje.

Onder mijn schuine dak staat mijn bed en tegen de muur aan staat een IKEA ladekast waar je onwijs veel in kwijt kan. Ik hou niet van prullen dus deze oplossing is ideaal. Daarnaast berg ik ook mijn make-up er in op. Hier heb ik mijn tv-kastje met daarop nog een dikke koelkast van een tv. Daarnaast op mijn kachel staan een heleboel fotolijsten met foto's van mij en vriendinnen/familie. Mijn bureau en op de muur heb ik Umbra Wall Flowers opgehangen, omdat ik mijn muur een beetje te saai vond.Mijn grote liefde: mijn iMac! Ik vind het heerlijk om muziek erop te luisteren, foto's te bewerken en op Tumblr bezig te zijn.Mijn grote kledingkast. Ik heb geluk dat ik ondertussen lang ben geworden, maar ik heb deze kast sinds ik een jaar of twaalf was en toen kwam ik nooit bij de bovenste plank omdat die veel te hoog hing. Nu kom ik er gemakkelijk bij en ben ik onwijs blij met mijn kast. Ik kan er veel in kwijt.Dit is een kast in de muur waar ik in alle dozen en boeken heb staan en er staan er nog een aantal op de plank. Ik houd enorm veel van lezen en heb in de loop van de jaren dus behoorlijk wat boeken verzameld. Uiteindelijk stond mijn hele kast vol met boeken, daarom heb ik deze opbergdozen gekocht en ook nog een aantal opbergdozen die onder mijn bed staan. 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 3 jaar geleden Lynna YL Wu

  Ohh van waar is de spiegel?😄

 • 3 jaar geleden Soepstengel

  Leuk kamertje, vooral je dekbedovertrek vind ik leuk.

 • 3 jaar geleden Dragonborn

  Die bloemetjes aan de muur had ik ook altijd op mijn studentenkamer. Leuk kamertje, het is alleen niet helemaal mijn ding

 • 3 jaar geleden stktje

  Mooie kamer jammer genoeg heb ik niet echt een grote kamer dus ja

 • 3 jaar geleden Flower

  Echt iedereen heeft dat dekbed, haha

 1. 1