Lifestyle

Show je kamer: Nianne

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Nianne.

Ik ben Nianne, 17 jaar oud en net geslaagd voor het VWO. Midden augustus ga ik voor tien maanden naar Amerika naar een High School, dit leek me een goed moment om m'n kamer te showen aangezien ik er waanzinnig blij mee ben! Het is mijn eigen plekje en het is helemaal zoals ik het graag wilde. Mijn kamer was eerst helemaal roze en paars, maar toen ik twee jaar geleden een nieuwe kamer mocht wilde ik blauw Pip-behang. Sommige oude meubels heb ik wit geschilderd, andere zijn nieuw. Het bed komt van Marktplaats en was maar €30! Het bureau daarentegen hebben we speciaal laten maken. Het fijne aan mijn kamer vind ik dat het, ondanks dat het druk behang heeft, voor mij toch heel rustig is en dat ik het telkens anders kan inrichten. Ik ga komend jaar m'n kamer missen...


Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Nianne?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved