News

Kim Kardashian maakt gigantische Photoshop fail

Kim Kardashian toch… De realityster weet wel hoe ze de woede van haar fans moet aanwakkeren. Kim mag dan wel zwanger zijn, maar dat weerhoudt haar er niet van om wat pikante kiekjes op Instagram te plaatsen. Allemaal leuk en aardig, maar de fans zijn hartstikke woest om de foto’s. De reden hiervoor? Ze zouden zwaar gephotoshopt zijn.

Het is inmiddels geen geheim meer dat de ene na de andere celebrity kiekjes op social media plaatst die eerst even door Photoshop zijn gehaald. Maar wil dat zeggen dat fans daar blij mee zijn? Nee, allesbehalve! Lindsay Lohan maakte al een gênante Photoshop fail – en lag daardoor zwaar onder vuur – en nu is Kim Kardashian aan de beurt. En met Photoshop fail bedoelen we niet de belichting aanpassen…

Het schijnt namelijk dat Kim de foto’s van haar woestijn shoot heeft laten bewerken. De reden hiervoor is niet duidelijk, maar wat één fan in ieder geval heeft opgemerkt is dat Kim er een stuk slanker uitziet op de Instagram foto’s dan op de beelden van de shoot in haar programma Keeping Up With The Kardashian. En dat terwijl ze al een slank figuur heeft. Probeert Kim hierdoor naar haar ideale zelfbeeld te streven? 

Volgens fans maakt Kim dus een gigantische Photoshop fail. Hoewel het subtieler is dan de Photoshop fail van Lindsay weten de fans zeker dat Kim toch echt een stuk slanker is gemaakt op de foto’s. Oordeel zelf:

Kim’s foto’s

Voor en na Photoshop:

View post on Twitter

Wat vind jij van deze Kim Kardashian Photoshop fail? Geeft Kim het verkeerde voorbeeld?

Bron

Must reads 👀