Celebs

Shop the look: Gigi Hadid

Dat Gigi Hadid het hart gestolen heeft van Zayn Malik begrijpen wij helemaal. De it-girl ziet er altijd fantastisch uit. Of ze nu sexy de rode loper bewandelt of casual de straten van New York… Gigi Hadid ziet er altijd mega stylish en mooi uit. Wij kijken dan ook heel graag naar de looks van de all American girl!

Wij spotten Gigi Hadid in een poederkleurig bomberjacket. Een look die ook tijdens dit zachte weer prima te dragen is! Ook bij Gigi is het niet bepaald een zonnige dag. Toch draagt het model haar donkere zwarte zonnebril, puur en alleen voor die glamorous touch. Nu zeggen we niet dat je een zonnebril op moet zetten terwijl er buiten een herststorm gaande is en code geel van kracht is, maar toch…

Combineer net als Gigi je favoriete zwarte skinny jeans met een strakke mesh top en overknee boots. Een gemakkelijke look met maximaal effect. Kleur krijgt de outfit door de bomberjas, et voilà.

Wij zochten een aantal items precies in de stijl van Gigi. Wil je het bestellen? Klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen.

Zwarte zonnebril met vierkant montuur

Bomber jacket in pastel
Mesh top met col

Jegging met hoge taille
Zwarte overknee boots

Wat vind jij van Gigi’s look?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀