Lifestyle

Horoscoop december 2019: wat brengt deze maand jou?

2

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand december jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram 
Je mag best nee zeggen, Ram. Deze maand zal je een uitdaging krijgen, je krijgt een moeilijke vraag voor je kiezen. Bedenk goed waarom degene bij jou aanklopt. En hoe sta jij er zelf in? Je bent aan niemand iets verplicht, ook niet als degene veel voor jou betekent. Doe niks tegen je zin in, al helemaal niet uit schuldgevoelens. Op het gebied van school/werk gaat het je voor de wind. Houd deze motivatie vast!

Schorpioen
Het is een feestelijke maand en jij bent in een feestelijke stemming. Ook al staat je agenda bomvol met borrels, diners en andere sociale afspraken, moe zal je niet worden. Je krijgt er juist energie van! Het optutten voor de diners, het socializen en natuurlijk de lekkere hapjes; je vindt alles leuk. Omdat je zo vrolijk bent willen mensen ook bij jou in de buurt zijn. Door jouw open houding maak je deze maand een contact dat weleens belangrijk voor je zou kunnen worden in de toekomst.

Tweelingen
Het einde van het jaar is in zicht en daarvan word je een beetje onrustig. Je blikt terug op het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd en wat heb je bereikt? Reflecteren is heel goed, Tweelingen! Probeer je vooral op de positieve dingen te richten, soms neig je ernaar om vooral aan de dingen te denken die minder goed zijn gegaan. Wat heb je geleerd in het afgelopen jaar en wat kun je daarvan meenemen naar het nieuwe jaar?

Kreeft 
Ben je single met de feestdagen? Het liefst zou jij een arm om je heen hebben tijdens alle diners en borrels, maar het is helaas niet anders. Dat betekent niet dat je bij de pakken neer moet zitten! Door te mokken trek je niemand aan. Bovendien staan de sterren wel goed wat betreft de liefde. Zet dus je beste beentje voor en houd je ogen open. Bezet? Let erop dat je niet te veel aan een ander denkt en je eigen gevoelens vergeet, de relatie moet in evenwicht zijn.

Leeuw
Al die borrels gaan je niet in de koude kleren zitten, Leeuw. De bitterballen en glazen champagne eisen hun tol, let daarom extra goed op je gezondheid. Het is niet de bedoeling dat je 2020 ziek begint! Doe rustig aan, waarom zou je een hele fles champagne drinken terwijl een glas net zo lekker is? Waarom zou je jouw agenda vol plannen met afspraken terwijl je je ook kunt focussen op één afspraak? Leef met mate en dan zul je het nieuwe jaar fit beginnen.

horoscoop december 2019

Weegschaal
December is een maand vol gezelligheid, maar het is ook stressen geblazen. Waar moet je leuke cadeautjes vandaan toveren? Wat moet je aan? Hoe ga je alles betalen? Als Weegschaal ben je niet goed in keuzes maken en daar loop je elk jaar weer tegenaan. Probeer het dit jaar minder stressvol voor jezelf te maken. Maak een planning en begin op tijd. Geen last minute taferelen dus! Bedenk sowieso: alles komt altijd goed.

Stier
Je leven staat op losse schroeven. Althans, zo voel je dat. Het jaar is bijna ten einde en je denkt na over hoe je het nieuwe jaar wilt inrichten. Het is niet makkelijk om te bedenken welke richting je op wilt, gun jezelf daarom de tijd om er rustig over na te denken. Maak geen overhaaste beslissingen! Neem zoveel tijd als je wilt, laat je niet onder druk zetten door anderen. Als je jouw eigen hart volgt dan zit je altijd op de goede weg.

Maagd 
Er zijn veel mensen die van de feestdagen houden. Jij bent er niet één van. Verplicht cadeautjes kopen en geforceerd gezellig doen, dat is niks voor jou. Even doorbijten, Maagd! Voor je het weet is het weer januari en is alles weer back to normal. Bovendien zal je zien dat het allemaal wel meevalt. Als je je eenmaal in je feestjurk hebt gehesen zul je zien dat het best gezellig is :-).

Vissen
Geld moet rollen, dat is wel een goed motto voor december. Maar jij neemt dit wel heel letterlijk. Je grijpt de feestdagen aan om lekker de shoppen. Een nieuwe party dress hier, een nieuw oogschaduwpalette daar... tja, als je toch in de stad bent om cadeautjes te scoren voor geliefden ;-). Leuk, die nieuwe spullen, maar als je op je bankrekening kijkt schrik je je een ongeluk. Ouch, niet de bedoeling dat je 2020 blut begint! Let deze maand dus op je shopverslaving, koop alleen wat je écht nodig hebt!

Waterman
Dit wordt een topmaand voor jou! Er staan veel feestjes op de planning en het is voor jou hét moment om de bloemetjes buiten te zetten. De alledaagse dingen vergeten, nu mag je losgaan! Wat de liefde betreft zou het weleens een maand vol passie kunnen worden. Ben je single? Je komt iemand tegen die iets in je losmaakt. Bezet? Doe deze maand wat liefs en kijk wat je ervoor terugkrijgt ;-).

Steenbok 
Hoewel december een heel drukke maand is, is het ook een maand met vrije dagen. Maak er gebruik van! Je hebt de afgelopen tijd hard gewerkt en dat merk je nu. Doe rustig aan en verplicht jezelf niks. Geen zin in een borrel? Blijf lekker thuis met The Hunger Games als je dat liever doet.

Boogschutter
December is een spannende maand. Niet alleen omdat je (waarschijnlijk) cadeautjes krijgt en of je wel de juiste party dress kunt vinden, maar er staan ook andere dingen op het spel. Laat je niet gek maken! Stiekem weet je wel dat het goedkomt, want jij het altijd je zaakjes op orde. Heb vertrouwen dat het juiste voor jou gebeurt!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved