DIY: Ke$ha outfits

Fashion door Redactie

Ke$ha is een inspiratiebron voor bijzondere outfits. Ben jij helemaal weg van haar stijl? Of misschien op zoek naar een outfit voor een verkleedpartijtje? Lees dan snel verder.

Op internet vonden wij namelijk een paar slimme tips om een look-a-like Ke$ha outfit te maken. Kies je outfit, ga een middagje knutselen en voila, je bent Ke$halicious.

DIY: Ke$ha outfits

De standaard Ke$ha look. Een stoer shirt waar ze de mouwen van heeft afgeknipt, een afgeknipt spijkershort, stoere boots en natuurlijk overal studs. Allemaal heel makkelijk na te maken en grotendeels in vintage winkels te vinden. Struin alle kringloopwinkels in de buurt af en scoor daar een oud shirt en een spijkerbroek. Knip beiden naar wens. Koop in een hobby winkel een flinke lading studs die je of op je kleding naait of er op lijmt en je bent klaar!

DIY: Ke$ha outfits

Ke$ha is dol op glitters! Ben jij in voor een smeerboel, dan is dit misschien wat voor jou. Voor een berenmuts zoals die van Ke$ha kun je het best bij River Island kijken. De glitters zijn te koop in elke hobbyzaak en sommige speelgoedzaken. Maak de look af met de standaard Ke$ha items; een afgeknipte jeans en een vintage shirt.

DIY: Ke$ha outfits

Ook een manier om op te vallen... En heel goedkoop na te maken! Men neemt een vuilniszak. Knip er een gat in en trek hem over je hoofd. Knip er een mooi decolleté uit. Vervolgens gebruik je zwarte linten of touw om de zak strak tegen je lichaam aan te knopen. Tip, trek er wel een simpel jurkje onderaan, je weet maar nooit hoe lang je plastic jurk het volhoudt.

DIY: Ke$ha outfits

Als laatste nog een echt Ke$ha statement; schmink! Op de EMA’s kon je Ke$ha ook bewonderen met de nodige kleurtjes op haar gezicht. Toen zelfs fluorescerend. Schmink kan je bijvoorbeeld kopen bij de speelgoedwinkel, drogisterij of Hema.

Zou jij verkleed als Ke$ha naar een feestje durven?

Bron: Style.mtv.com

Door Marit