Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Jennifer Lawrence en Selena Gomez tot Rosie Huntington-Whiteley en Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Er gaat geen Wie Rockt De Look? meer voorbij zonder dat Gigi Hadid erin voorkomt. Kan ook niet anders, want het topmodel heeft elke keer weer een geweldige outfit aan. De blondine gaat dit keer voor een all black outfit met twee duidelijke eyecatchers: de jas van Alo en een prachtige, minimalistische tas van Mansur Gavriel. En Gigi kan het natuurlijk wél hebben om een legging als broek te dragen ;-). 


Het mag duidelijk zijn dat het een stuk warmer is in Los Angeles dan in Nederland. We krijgen zomerse kriebels van Kendalls outfit! Het topmodel rockt een zijden blouse van Sergio Hudson met een bijpassend kort rokje. Haar jaren '90 inspired schoenen zijn van Acne Studios. De zonnebril van Anhelm en de kleine handtas van Balenciaga maken de look af. 


Selena Gomez is een drukke dame, maar toch hebben de paparazzi haar op de gevoelige plaat weten vast te leggen. De zangeres had haast, want ze moest haar vliegtuig halen op het vliegveld van Los Angeles. Selena draagt een lange, camelkleurige jas van H&M met een blauwe crop top van Truly Madly Deeply en jeans van J Brand. Haar tas scoor je bij Louis Vuitton en de zonnebril is ontworpen door Simon Miller x Moscot.


Ook Emma Roberts is in Los Angeles, dat kun je wel zien aan haar luchtige outfit ;-). De actrice combineert een blauwe top van The Great met jeans. Qua accessoires gaat ze voor een ronde zonnebril van Etnia, een schoudertas van Gucci en lak mocassins van Vince Camuto.


Rosie Huntington-Whiteley heeft zo te zien een vrolijke dag! Het topmodel paradeert over de straten in Londen. Rosie draagt een korte trenchcoat van Burberry. De tas die ze bij zich draagt is ook van Burberry. Daarnaast draagt ze jeans van Paige en de trend van dit moment: overknee boots. En wat staat het haar goed! 


Geen wonder dat Chrissy Teigen zo vrolijk over straat loopt, ze is namelijk in blijde verwachting! Als je goed kijkt kun je het buikje al een beetje zien. Zoals altijd heeft het topmodel een stijlvolle outfit aan. Ze combineert haar jurkje van Alexander McQueen met een camelkleurige blazer. Zonnebril van Chloe en laarsjes van Isabel Marant erbij en de look is compleet! 


Taylor Swift heeft regelmatig girls nights met haar wereldberoemde vriendinnen, maar Jennifer Lawrence ook! Jen is op stap met Emma Stone en Adele. Nou, daar zouden wij ook wel een uitnodiging voor willen! Voor de gelegenheid draagt de actrice een warme jas van Alberta Ferretti, een top met kant van Tamara Mellon en zwarte skinny jeans. Daarnaast draagt The Hunger Games-ster een clutch van Valentino en heels van Christian Louboutin. Een geslaagde outfit voor een meidenavond! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Net als veel sterren zijn wij ook helemaal fan van de camel coat. Hieronder een aantal celeb waardige jassen die jij direct kunt shoppen. Klik op de afbeelding om te bestellen.

Midi coat in camel voor € 139,71

Raw edge coat voor €132,35

Parka met kraag voor €132,35

Coat met contrast voor €110,30

Trapeze coat voor €161,77

Beeld: gettyimages

Must reads 👀