Fashion

Maak je LOEK compleet met deze brillen en zonnebrillen

2

Elk seizoen veranderen de trends op modegebied, dus waarom zouden we ook niet onze brillen elk seizoen veranderen volgens de laatste trends? Te duur? Helemaal niet! Met LOEK kunnen we voor slechts €15 per maand elk seizoen de nieuwste brillen en zonnebrillen op onze neus zetten. Zo hebben we voor elke trend een toffe bril!

LOEK ziet brillen en zonnebrillen niet langer meer als iets wat alleen wordt gebruikt om scherp te kunnen zien. Anno 2015 zijn brillen en zonnebrillen echte modeaccessoires geworden. We veranderen elk seizoen onze kledingkast, dus waarom ook niet onze brillen en zonnebrillen? LOEK vindt het meer dan logisch dat bij meerdere looks, meerdere brillen en zonnebrillen nodig zijn.

Met LOEK kunnen we maar liefst vier complete zonnebrillen of brillen per jaar uitkiezen. Dit is inclusief ontspiegelde en geharde glazen. Hier betalen we slechts €15 per maand voor. In de online webshop van LOEK is er genoeg keuze uit verschillende brillen, contactlenzen en zonnebrillen. Zelfs voor designbrillen en zonnebrillen van topmerken zijn we nog 40% voordeliger uit. Met een abonnement op LOEK is het heel eenvoudig om zonnebrillen en brillen uit te kiezen. Vul de glassterkte in en binnen no time ligt de bril bij jou thuis op de mat!

Maar hoe werkt het precies? Heel simpel. Elke maand geeft LOEK één brilcredit, deze is ter waarde van €15. Bij aanmelding op LOEK krijgen we er twee gratis, deze zijn ter waarde van €30. We betalen dus de eerste keer maar €15 voor drie brilcredits waarmee we gelijk een bril kunnen uitkiezen. Een jaarmembership van LOEK kost slechts €170, en deze zijn direct inwisselbaar. Hiermee krijg je dus €10 korting! Met twaalf brilcredits hebben we keuze uit vier brillen, contactlenzen en zonnebrillen.

Danique houdt ervan om te variëren met haar kleding en volgt de nieuwe trends op de voet. Bij haar unieke outfits horen natuurlijke ook unieke brillen en zonnebrillen. Danique koos via LOEK drie leuke brillen en één zonnebril. Kijk mee naar de looks die Danique samenstelde met haar nieuwe zonnebril en brillen!


Top: H&M | Dungarees: Everyday Counts | Schoenen: Burno Premi via Sarenza

Dat glitters niet alleen hot zijn tijdens de feestdagen bewijst Danique met deze outfit. Door haar topje te combineren met een dungaree wordt het geheel meer casual. Om de outfit af te maken koos Danique voor deze kleurrijke zonnebril van LOEK, die stiekem iets weg heeft van een Ray-Ban zonnebril. Wij zijn fan! Klik hier om de zonnebril te shoppen.

Rok: River Island | Top: COS | Panty: Hema | Schoenen: Georgia Rose via Sarenza | Lippen: Bourjois 08

Ook voor de donkere dagen heeft LOEK dé perfecte bril. Deze groene bril lijkt wel gemaakt voor het rokje van Danique. Danique's rokje is van suède, deze stof is deze winter een grote trend. Om de outfit wat minder zakelijk en netjes te maken kiest Danique voor haar geliefde Chelsea boots die zij scoorde via Sarenza! Klik hier om de bril te kopen!Top: COS | Broek: Costes | Schoenen: Zara | Lippen: Bourjois 01

Ook bij deze outfit heeft Danique een passende bril van LOEK. Wat we deze winter heel veel zien zijn flared jeans. Danique combineert haar flared jeans samen met een classy streepjes shirt. Om de outfit af te maken kiest ze voor een nerdy bril. Door de bril met deze outfit te combineren creëer je een klassieke, maar toch speelse look. Klik hier om te bril te bekijken.
Top: Anecdote | Broek: COS | Schoenen: Adidas | Sjaal: Costes  | Jas: H&M Trend | Nagels: Essie (pret-a-surfer)

Denim gaat nooit uit de mode, daarom koos Danique deze gave donkere bril. Deze bril van LOEK past perfect bij een denim outfit. Wil je nog meer indruk maken, kies dan voor een denim on denim look. Danique houdt het wat rustiger met deze prachtige trui van Anecdote. Om het blauw van haar bril terug te laten komen kiest ze voor een lichtblauwe sjaal. Je kunt deze bril van Danique hier bestellen. 

Neem hier een membership op LOEK en kies zelf de leukste brillen en zonnebrillen uit!

Draag jij een bril? Welke brillen en zonnebrillen vind jij het leukst?

*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 3 jaar geleden Nox

    Hoe zit dat dan met de glazen? Ik heb een cilinder, dure lenzen en glazen dus. Kan ik een jaar lang dezelfde glazen houden of moet ik steeds weer nieuwe glazen betalen bij iedere nieuwe bril?

  • 3 jaar geleden Lumiere

    Seau he. Lekker goed en veel gesponsord. Leuk artikel. Ik vind de laatste bril het leukst.

  1. 1