Series & Films

Deze Nederlandse YouTubers moet je volgen!

1

De nieuwe Nederlandse film Fashion Chicks belooft dé bioscoophit van het jaar te worden. Op 2 december is het ein-de-lijk zover, dan draait de film overal in de bioscoop. Girlscene kreeg alvast een voorproefje tijdens de screening. Tijdens het event liepen we een aantal hele leuke vloggers tegen het lijf, deze meiden werken flink aan de weg om bekende YouTubers te worden. Sommige hebben zelfs meer dan 80.000 abonnees, wow! Girlscene zet de leukste Nederlandse YouTubers op een rijtje én neemt je mee tijdens de screening!

We kunnen haast niet meer wachten, gelukkig is het bijna zover: vanaf 2 december draait eindelijk de film Faschion Chicks in de bioscoop! De film gaat over de 17-jarige Esmee die ervan droomt om een echte fashiondesigner te worden. Helaas heeft ze niet genoeg geld om designer kleding te kopen, daarom besluit ze haar eigen kleding te maken. Deze kleding showt Esmee op haar blog als Lizzy. Haar blog wordt een groot succes, maar is ze nou Esmee of Lizzy...?

De film belooft dé bioscoophit van het jaar te worden en wordt nu al vergeleken met Mean Girls. Daarnaast is de cast ook niet mis. Wij kunnen vooral onze ogen niet afhouden van de knappe mannen van B-Brave. Ook onze eigen Danique speelt een rol in de film.

Bekijk hieronder de trailer van Fashion Chicks.

Girlscene was afgelopen week aanwezig tijdens de screening van de film Faschion Chicks. De film zit bomvol met fashion, BFF's, blogs, liefde en alter ego's. Tijdens de screening kwamen we een aantal super leuke vloggers tegen. Elke week kijken en duizenden mensen naar hun filmpjes. Girlscene stelt de meiden aan je voor.Milly | 9.011 Aboneees 
Milly maakt video's over beauty en lifestyle. Ze is kleurrijk en is groot fan van Tumblr. Daarnaast is Milly een unieke persoonlijkheid en probeert ze niemand na te doen. Dit werkt goed voor haar, want haar video's worden goed bekeken.

MarijeZuurveld | 16.798 Abonees 
Marije is éen brok energie. Ze maakt vooral comedy video's en houdt ervan om lekker gek te doen. Daarnaast vlogt ze ook zo nu en dan én gooit ze er af en toe een DIY in. Wanneer je je abonneert op Marije's kanaal lig je zeker weten in een deuk ;-)

LikeToBeAGirl | 17.602 Abonnees 
Deze meiden zijn nog harstikke jong en gaan gewoon elke dag naar school. Toch maken ze tijd vrij om video's te uploaden op hun YouTube kanaal. Ze posten wanneeer ze inspiratie hebben. De ene week kan dat een DIY zijn en de andere week een praat video. Wat de meiden zo uniek maakt is dat ze vriendinnen zijn en samen één kanaal hebben.

KimVanHaren | 17.850 Abonnees 
Kim plaats video's over van alles en nog wat. De ene week een get ready with me en de week erop een Q&A. Kim is een vrolijke meid die je een kijkje geeft in haar leven. Abonneer op haar kanaal voor handige tips en tricks. 

LenetteHermsen | 39.159 Abonnees
Lenette is al meer dan vijf jaar bezig met haar YouTube kanaal. Op haar kanaal vind je van alles en nog wat. Van shoplogs, tot tutorials en vlogs. Lenette is een super lieve meid en je moet zeker haar kanaal checken!

CindyLlee | 33.239 Abonnees
Als je opzoek bent naar leuke DIY's dan ben je op het YouTube kanaal van Cindy op het juiste adres. Zij maakt dé leukste DIY's die er bestaan! Of je nou opzoek bent naar SInterklaas DIY's, school DIY's of handige trucs, ze heeft het allemaal!

Lamelanie | 80.664
De meid is pas net begonnen, maar heeft al ongelofelijk veel abonnees door haar bekende broer. Melanie is van plan veel vlogs te plaatsen. Dus ben jij benieuwd wat er zich allemaal afspeelt in haar leven? Aboneer dan snel!

Wist je dat Girlscene ook een eigen YouTube kanaal heeft? Klik hier om te abonneren!

Fashionchicks draait vanaf twee december in de bioscoop. Nog niet helemaal overtuigd? Klik dan hier voor acht redenen waarom jij deze film moét zien!

Ga jij naar de film Fashion Chciks? Welke YouTubers volg jij?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 4 jaar geleden Gathering

    Geef mij maar StukTV of ZU5E. Ik vind dit soort youtubers vrij saai en uitgemolken.

  1. 1