Fashion

Zo krijg jij al jouw sieraden uit de knoop

8

Je hebt haast in de ochtend en je wilt snel even je favoriete kettinkje uit je sieradendoos halen. En dan... Horror! Al je kettinkjes zijn samen één brok ellende geworden en je krijgt ze met geen mogelijkheid uit elkaar. Waarschijnlijk heb je er ook niet meer echt het geduld voor ;-). Gelukkig heeft Girlscene 3 tips voor je om deze onmogelijke taak toch snel gedaan te krijgen. 

Ja, we kennen de struggle maar al te goed... Heel leuk al die kettinkjes, ringen en armbanden maar niet zo leuk als ze door elkaar gewikkeld zijn. Hoe die sieraden dat voor elkaar krijgen om zó erg in de knoop te komen is nog steeds de vraag, maar laten we ons focussen op de oplossing. 1. Doe wat babyolie op de sieraden met behulp van een wattenstaafje. De kettinkjes worden hierdoor glibberig en het is makkelijker uit elkaar te halen. 

2. Nog een babyproduct dat goed kan helpen: babypoeder! Het poeder is een middel om de kettingen makkelijk uit elkaar te krijgen. 

3. Het laatste hulpmiddel is een naald. Met je vingers kun je niet zo makkelijk tussen de knopen van de kettingen komen, dus hier komt een naald goed van pas. Steek de naald tussen de knoop en trek de knoop voorzichtig losser.

Het beste is misschien wel om deze hulpmiddelen alle drie te gebruiken! Dan moeten die knopen wel snel weg te werken zijn. En nu we het toch over mooie sieraden hebben... Shop ze hieronder.

1. Ketting €20,59 

2. Armband €7

3. Ketting €11,76 

4. Armband €8,82 

5. Ketting €6

Heb je soms ook last van een andere sieraden struggle, namelijk een vastzittende ring? Kijk dan hier hoe je deze zo snel mogelijk weer van je vinger af kunt krijgen. 

Wat is jouw grootste ergernis wat sieraden betreft?

Bron

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

8 reacties

 • 3 jaar geleden Joy

  Zoo herkenbaar dit probleem

 • 3 jaar geleden Estrella

  Handige tips! Alleen lijkt me dat met baby olie de sieraden juist ook uit je handen glibberen en je dus niet echt meer grip hebt.

 • 3 jaar geleden Pinklover24

  Ik ga gewoon net zo lang door tot het me wel lukt xd

 • 3 jaar geleden lowloow_

  of je koopt een rekje waardoor niks met elkaar verstrengeld raakt

 • 3 jaar geleden Venom

  Ja en dan zitten al je sieraden onder met babyolie en/of babypoeder. Zodra je dat eraf hebt gehaald, ben je weer een half uur verder. Dan had je net zo goed zonder die spullen de sieraden uit elkaar kunnen halen. Het is misschien meer een laatste redmiddel voor als het je zonder olie/poeder niet lukt.

 • 3 jaar geleden HarryStylesismybae.

  Beetje raar artikel dit, haha. De inhoud zijn (eigenlijk) 3 zinnetjes.

 • 3 jaar geleden Bob

  Ik ben benieuwd wat babyolie met mijn sieraden doet...

 • 3 jaar geleden Lisette

  Het is makkelijker om ze netjes op te bergen in een doosje of kast. Ik heb zelf een sieradenkast van de Xenos.

 1. 1