Celebs

12 iconische Miley Cyrus momenten

Morgen is het 23 november én wordt Miley Cyrus 23 jaar. Toevallig :-). We wensen haar alvast een fijne verjaardag en zetten haar even in het zonnetje! Miley heeft een bewogen carrière achter de rug en waarschijnlijk is niet iedereen fan van haar. Toch weet ze echt wel wat ze doet en is ze vaak trending topic. We hebben een aantal iconische Miley momentjes op een rij gezet voor jullie. 

We weten allemaal dat Miley absoluut niet standaard is en houdt van gek doen én van gekke outfits. Deze momenten zullen je waarschijnlijk zeker bekend voorkomen. Met de absolute favoriet: haar poedelnaakte moment op een wrecking ball

Tja, Miley omschrijft haar stijl zelf ook als een mix tussen white trash en Chanel. Goede omschrijving, Miley ;-). Miley heeft wel al met meerdere grote modemerken samengewerkt, dus ze doet zeker iets goed! Ze is in ieder geval niet bang om veel van zichzelf bloot te geven. Letterlijk en figuurlijk… Volg jij Miley al op Instagram? Entertainend zijn haar foto's zeker. We delen een aantal leuke en ook gekke kiekjes. 

 

 

 

 

 

 Happy birthday Miley! 

Wat is jouw favoriete Miley moment? 

Bron

Must reads 👀