Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kendall Jenner en Selena Gomez tot Demi Lovato en Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


In New York wordt het ook steeds kouder. Daarom draagt Kendall een grote beanie. De muts zou vast heel warm zijn, maar hij is wat ons betreft wel iets te groot. Of lopen we nu op de trends achter? We zijn wel fan van de rest van de outfit. Kendall draagt een jack uit de Adidas x Kanye West collectie met een zwarte top en een legging. De overknee boots zijn van Chanel. Qua accessoires gaat het topmodel voor een pilotenzonnebril van Saint Laurent en een mini Birkin bag van Hermès.


Ook Gigi Hadid is gespot met dé trend van deze herfst en winter. Het topmodel rockt zandkleurige overknee laarzen van Stuart Weitzman die perfect staan bij haar wollen trui van Valentino. Ze beschermt haar ogen van de zon met een zonnebril van Ray-Ban en draagt haar spullen bij zich in een blauwe handtas van Hermès.


Wat is er anders aan Selena Gomez…? Ze draagt blauwe lenzen! Dit kiekje is nog van de Victoria's Secret show, maar ze ziet er zo prachtig uit dat we deze look met jullie wilden delen. De donkerblauwe jurk met cut out parts is van Mugler en de high heels zijn van Jimmy Choo. Zo te zien is ze niet echt gekleed op het weer, we hopen dat ze maar een klein stukje buiten hoefde te lopen, want anders heeft ze er vast en zeker een verkoudheid aan over gehouden!


Demi Lovato zit goed in haar vel en dat mag iedereen weten. De zangeres draagt een gewaagde outfit voor het KISS FM Fall Ball. De leren crop top en rok met studs zijn van RVN en daarbij draagt ze suède overknee laarzen (daar heb je ze weer!). Geen outfit die je naar het kerstdiner zou dragen, maar voor een optreden zeer geschikt!


Jennifer Lawrence reist de hele wereld over om de nieuwe Hunger Games film te promoten (heb jij 'm al gezien?). Reizen doet de actrice natuurlijk in stijl en haar outfit is perfect bij elkaar gekozen. Ze combineert een jurk van Thakoon met een prachtige camel coat van Burberry. De zonnebril is van Oliver Peoples.


Als er iemand altijd stylish over straat loopt dan is het Olivia Palermo wel. De fashionista laat zien hoe je twee trends combineert in één kledingstuk. Fake fur is helemaal hip, net zoals een gilet. Verder draagt ze een zwarte top met jeans van Black Orchid. De zonnebril is van Westward Leaning, de knalrode tas van Louis Vuitton en de enkellaarzen koop je bij Isabel Marant.


De altijd vrolijke Reese Witherspoon was te gast bij het Woman of the Year evenement van de Amerikaanse Glamour. Voor de gelegenheid droeg ze een kleurrijke, vrolijke jurk van Erdem. De bijpassende sieraden zijn van ontwerper Solange Azagury-Partridge. We zouden niet op de hoge hakken kunnen lopen, maar ze maken de look wel helemaal af!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀