News

Gossip Girl(scene) week 47

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus geeft het allerliefste cadeau ooit aan ex Liam Hemsworth, Kylie Jenner 'zou zichzelf echt neersteken' als ze moet samenwonen met Kim Kardashian, Adele heeft problemen met haar lichaam en Harry Styles liegt glashard over Taylor Swift.

De relatie tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth is al een tijdje over en uit, maar de twee hebben nog steeds een warme band. In een recent interview gaf Liam toe dat zijn gevoelens voor Miley nooit zullen veranderen. Miley heeft op haar beurt iets liefs voor haar ex gedaan. Tijdens een bezoek aan een dierenasiel zag de zangeres een puppy van zes maanden en vond het een perfect cadeau voor Liam. Ze stuurde hem foto's van de pup en Liam was net zo enthousiast. "Bedankt Miley Cyrus dat je net zoveel van honden houdt als wij!", staat er bij de foto van Liam met zijn nieuwe pup op het Instagram-account van het dierenasiel. "Liam, jij zal deze waardige baby een geweldig leven geven." De acteur heeft zijn nieuwe viervoeter de naam Dora gegeven. Aw, dat is nog eens leuk omgaan met je ex!

Kim Kardashian kondigt in een nieuwe trailer van Keeping Up With The Kardashians aan dat ze tijdelijk haar huis uit moet vanwege een verbouwing. Met zo'n grote familie heeft ze vast geen probleem om een logeeradres te vinden, zou je denken. Kris, Khloé en zelfs de 18-jarige Kylie hebben allemaal een villa waarin Kim en haar familie zouden kunnen bivakkeren. "Wie wil er een roommate?", vraagt Kim hoopvol aan haar familieleden. Maar helaas voor de realityster staan haar moeder en zussen niet te springen om haar in huis te nemen. "Misschien kunnen we een tijdje in Kylie's nieuwe huis verblijven", gaat Kim verder. Kylie is een stuk minder enthousiast over het plan van haar zus. "Ik zou mezelf echt neersteken", zegt Kylie in de trailer. Ouch… van je familie moet je het hebben!

Watch on YouTube

De heren van One Direction waren te gast bij The Ellen DeGeneres show. Dit keer pasten ze op de bank, de vorige keer was het namelijk behoorlijk proppen met z'n vijven. Elk nadeel heeft z'n voordeel ;-). Samen met Ellen speelden ze het spelletje 'Nooit heb ik ooit' en daar kwamen verrassende dingen aan het licht. Vooral wat Harry Styles betreft. De zanger loog glashard over Taylor Swift én gaf toe dat hij ooit iets heeft gehad met een fan (als enige!). Er is dus nog hoop, ladies!

Adele heeft een 'maatje meer' in Hollywood. Ze ziet er geweldig uit, maar de meeste sterren passen in size zero. Hoe belachelijk dit ook is. De zangeres lijkt heel zelfverzekerd over haar figuur, maar in een interview geeft ze toe dat ze wel degelijk onzeker is over haar lichaam. "Ik heb zo mijn onzekerheden en body image issues", vertelt ze. Het moet ook enorm moeilijk zijn om niet gefocust te zijn op je uiterlijk als je zo'n grote ster bent. Er wordt tenslotte heel veel aandacht aan besteed door mensen en de media. Toch doet Adele haar uiterste best om met haar beide benen op de grond te blijven. "Ik ken mensen die hun leven erdoor laten bepalen, die altijd dunner willen zijn, en hoe dat ze kapot maakt. Ik wil dat niet in mijn leven. Ik ben onzeker over mijn lichaam, maar ik laat het absoluut niet mijn leven bepalen", aldus Adele. You go girl! Goed om te zien dat er ook nog nuchtere mensen zijn in Hollywood.

Watch on YouTube

Na het daverende succes van de vorige video, hebben Justin Bieber en talkshowhost James Corden een nieuwe Carpool video opgenomen. De twee zitten samen in de auto, praten over van alles en nog wat en dansen op 'What Do You Mean'. Maar de video is bovenal héél grappig. We willen meer van dit duo zien!

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron
Beeld: Instagram