Beauty

14 dingen die je op je beauty bucketlist moet zetten

Je hebt ongetwijfeld programma’s gezien als Try Before You Die en laat dat de Girlscene redactie inspireren! Want als beautyliefhebbers vragen wij ons af wat je eigenlijk allemaal geprobeerd moet hebben en wat er dus op je beauty bucketlist moet staan. De redactie zette 14 dingen op een rijtje die niet op jouw beauty bucketlist mogen ontbreken. Lees snel verder.

1. Een manicure en pedicure
Ieder meisje zou eens moeten ervaren hoe het is om een manicure en pedicure te krijgen. Niemand kan zo mooi je nagels vijlen en lakken als een vrouw in een schoonheidssalon en alleen daarom al zou je een manicure en pedicure op je beauty bucketlist moeten zetten. 

PS: In sommige landen liggen de prijzen voor een manicure en pedicure laag, dus profiteer daarvan als je op vakantie bent!

2. Een blowout
Als je haar maar goed zit, toch? Je haar laten föhnen door de kapper is in het buitenland al hartstikke populair – in Amerika en Engeland vind je al heuse blow dry bars – maar in Nederland doen niet veel meiden het. Aan de ene kant is het begrijpelijk, want het is een luxe en het geld besteed je misschien liever aan andere dingen. Toch is een blowout iedereen aan te raden, al is het maar omdat je bijvoorbeeld jarig bent en mooi haar wil.


3. Een massage

Een massage is wat nog steeds bij Girlscene’s Renée op de bucketlist staat. Ja, er zijn daadwerkelijk mensen die nog nooit een massage hebben gehad door een professional. 😉 Al doe je het maar om stress van school of je werk te verminderen: een massage is zeker iets voor op de beauty bucketlist!

4. Een wax
Girlscene schreef eerder al waarom je moet waxen. Niets zo fijn als een gladde huid die de volgende dag nog steeds glad is. En de week daarna ook. En de week daarna… Niets straalt minder glamour uit dan iedere keer je benen moeten scheren, vooral als je op vakantie moet gaan. Natuurlijk is scheren pijnloos en snel, maar uiteindelijk is het wel een tijdrovende klus.

5. Een wenkbrauwbehandeling
Onderschat de kracht van je wenkbrauwen niet! Eigenlijk moet ieder meisje minimaal één keer in haar leven naar een wenkbrauwspecialist gaan om haar wenkbrauwen in topvorm te brengen. Wedden dat je hier geen spijt van krijgt?

6. Een spa dag
Jezelf trakteren op een dag in de spa is een ultiem cadeau voor jezelf. Zwemmen, verschillende sauna’s proberen, in de whirlpool… Een spa dag moet zeker op je beauty bucketlist staan! Bovendien kun samen met iemand gaan, dat is wel zo gezellig.

7. Een make-over
Zie je weleens mensen in de stoel zitten bij een parfumerie of MAC die zich compleet overgeven aan de handen van de visagist? Zo’n make-over is hartstikke leuk om te doen. Bovendien betaal je voor een make-over bij MAC een x-bedrag waar je vervolgens beautyproducten voor kunt uitzoeken. Uiteindelijk betaal je dan alleen voor de make-up!

8. Een pony
Heb je je altijd al afgevraagd hoe je eruit zou zien als je een pony laat knippen in je haar? Doe het eens! Deze celebrities bewijzen hoe het je gezicht kan veranderen. Perfect als je jouw kapsel nu zat bent.

9. Een andere haarkleur
Ieder meisje zou eigenlijk eens een andere haarkleur moeten proberen. En weet je wat zo fijn is? Als je het na een tijdje zat bent kun je weer terug naar je originele haarkleur. Zelfs als je een compleet nieuwe kleur eng vindt kun je nog experimenteren. Lang leve high- en lowlights!


10. Een parfumconsult

Wil je weten welk parfum goed bij je past, maar zie je door het overweldigende aanbod door de bomen het bos niet meer? Dan is een parfumconsult iets wat op je beauty bucketlist thuishoort. Als dat je iets te prijzig is, dan is jouw signature geur vinden ook al een heel goed item voor je bucketlist.

11. Een make-up workshop
Een make-up workshop moet absoluut op je beauty bucketlist als je gek bent op alles wat met cosmetica te maken heeft. Altijd al willen leren hoe je het beste kunt shapen? Hoe je de perfecte winged eyeliner zet? Een workshop is hier perfect voor.

12. Een tanden bleekbehandeling
Door thee, koffie, roken, alcohol en wat niet is de kans groot dat je tanden verkleuren en er misschien niet zo fris uitzien als je zou willen. In dat geval is je tanden laten bleken de uitkomst. En ja, tanden bleken kan op een veilige manier als je bij het juiste adres bent, maak je geen zorgen. 😉

13. Een hammam behandeling
Als je de spa zat bent kun je altijd nog een uitstapje maken naar een traditioneel badhuis en daar een hammam behandeling boeken. Dan kun je je hele lichaam laten ontdoen van dode huidcellen en vervolgens genieten van thee en baklava. Absoluut iets voor op je beauty bucketlist!

14. Een rode lipstick
Ieder meisje hoort ‘m eigenlijk in haar make-up tasje te hebben: de perfecte rode lipstick. Girlscene helpt je alvast een handje op weg, want in dit artikel kom je erachter welke kleur bij jou past.

Sommige meiden kunnen misschien alles van hun beauty bucketlist strepen terwijl anderen nog genoeg willen doen… Maar hé: er is niets mis met erover dromen!

Wat staat er op jouw beauty bucketlist?

Must reads 👀