Celebs

10 bizarre Instagram kiekjes van Miley Cyrus

Happy Birthday Miss Miley Cyrus! De beroemde twerkster mag vandaag 23 kaarsjes op haar verjaardagstaart uitblazen. Vorig jaar vierde Miley haar verjaardag met een enorme taart in de vorm van een pizza. Hoewel haar gasten niet echt van een stukje birthdaycake konden genieten, de zangeres rolde nog voor het aansnijden van de taart nogal schaarsgekleed door de pizzataart. We hopen dat Miley dit jaar een stukje gastvrijer is…

Met haar toenmalige vriend Patrick Schwarzenegger vierde Miley vorig jaar een nogal wild verjaardagsfeestje. De club waar het feest zich afspeelde was omgetoverd tot “Miley’s Happy Land” met een gigantische penis als mechanische bull, sex toys, genoeg marihuana en verschillende topless danseressen.

We verwachten niet dat Miley het dit jaar rustiger aan zal doen tijdens alle celebrations. Een classy high tea of gezelliger sleepover lijkt Miley niet echt op het lijf geschreven. Wie Miley’s Instagram volgt zal vaak denken “WTF?!” Ter ere van Miley’s verjaardag hebben wij een aantal van deze WTF-momentjes op een rijtje gezet. Kijk en huiver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van Miley?

bron, bron

Must reads 👀